Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?
Elvileg megtalálták azt aki szerepel a videón mike shemrihen-nek hívják.
Már a Wikipédia szerint...
megneztem a youtubon a videot, de nem ertem mert szartok be tolle.
en attol szartam be miket irtatok... de a videotol nem...
mitol kene parazni mondja meg valaki nekem
Kedves M@x ! Ez a kérdés korábban már ki lett boncolgatva, félig-meddig...
Jó magam fedeztem fel azt a dolgot hogy a videó valójában nem is videó ! Kép kockákból van összeállítva. Azt hiszem a legutóbbi témánál ki is számoltam, kb. 350-ezer kép kockából áll. Hát kérem szépen akinek ezt türelme és ideje engedte elkészíteni annak egészségére, én biztos nem tartanám emberi lénynek. Ezen felül nem kell félni, nyugodtan megnézhetitek a videót (már akinek van hozzá idegzete) Annak idején teszt céljából én is megtettem és még itt vagyok köztetek. :D Továbbá : valójában még rengeteg mindent lehetne kideríteni a vidiről, de itt a GY.K.-n ennek nem tartom értelmét, mert az itt tartózkodó emberek többségének IQ-szintje nem haladja meg az 5%ot (Akinek nem inge, nem veszi magára). Nem érdemes erről itt vitázni ! Részemről ennyi...
U.i.: M@x, nem tudom emlékszel-e rám, de régen sokat beszélgettünk, esetleg majd küldhetnél egy privit, hogy milyen az élet arra felétek :)
Üdv. Jaewy (Az öreg farkas, aki nem vén farkas)
Jaewy!!!
Tényleg már én is emlékszek arra a kérdésre...
Igen-Igen és hát én szívesen segítenék neked a megoldásában, de most őszintén, megérné itt a GY.K.-n ? Fél éve még 98-99%-kos voltam, erre ma belépek : 79% -.-" Hát részemről ennyi, úgy látszik itt azokat az embereket ismerik el akik gúnyt űznek a másik problémájából, kinevetik és az helyett hogy segítséget nyújtanának, gusztustalan módon ki parodizálják, közben semmilyen tanulmányi alapismerettel nem rendelkeznek, a legkönnyebb helyesírási hibákat vétik el. Ők maguk a nagy "vicc" részemről. Persze-persze tényleg előfordulnak értelmetlen esetek, amelyeket kíváncsiskodó kölkök írogatnak, de pont ilyenkor nem az lenne a megoldás hogy elküldjük melegebb éghajlatra, hanem tisztázzuk vele a témát. Hiszen ez egy segítség nyújtó oldal, de ennek ellenére még is azok vannak lepontozva akik segíteni szeretnének, próbálnak! Végül is -.-" Ez Magyarország, no koment...
Üdv. Jaewy (Aki továbbra is segít, de úgy érzi hátba szúrták egy késsel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!