Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megfejtjük közösen Mereana...

M@x kérdése:

Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
59%

Gyerekek én találtam egy valódi démonűző szakértőt ha kéne. Csekkoljátok a vidit épp csinálja.

http://www.youtube.com/watch?v=GpEYdb2ZNbA

2011. jún. 29. 16:54
 52/125 anonim ***** válasza:
80%

Utolsónak:

A Démonokat nem lehet elűzni, ha valakit megtámad egy az nem ok nélkül történik és az biztos hogy nem éli meg a holnapot.

Ha mégis, akkor nem Démonról van szó. Egy Démon csak akkor támad ha sértő módon idézik meg, és nem megszáll napokra, hónapokra évekre, mert nincs erre idejük sem.

2011. jún. 29. 20:44
 53/125 Jaewy ***** válasza:
100%
Kedves Fisz. ! Nem biztos hogy ez így van. Nem régiben láttam egy pontosan erről szóló dokumentum filmet. Ez a film pontosan arról szólt, hogy egy kis fiút megszállt egy démon és felkeresték a legjobb papot hogy megszabadítsa tőle. Nagyon tanulságos film, nem csak az Ezotériát tekintve, hanem úgy lényegében az emberség alapvető dolgai miatt. Tehát ha jól emlékszem egy másfél órás film, benne az ahogyan a pap napról napra több információt szerezve a legvégén sikerrel jár, de másnap meghal! Ez a film valóságos. Talán a Discovery valamelyik tudományos csatornáján láthattam. Akit érdekel annak szívesen megkeresem a címét.
2011. jún. 30. 10:59
 54/125 Jaewy ***** válasza:
100%
Elnézést, kicsit kevertem egy másik filmmel. Még se hal meg másnap a pap, hanem a démon mondta neki (mikor űzte ki a gyermekből) hogy 1998.14.3-án (ezt most csak példáztam)még találkozunk! És a pap valójában 1998.14.3-án halt meg!
2011. jún. 30. 11:02
 55/125 anonim ***** válasza:
71%

Ezekért az ördögűzéses esetekért angyali lények felelnek akik a Démonok rossz hírét szeretnék kelteni. A Démonoknak a keresztények miatt sajnos így is elég rossz a hírük, miért rontanák még jobban ilyen idiótaságokkal mint a megszállás?

Már elég rég foglalkozok Démonokkal, elképesztően elfoglaltak, amiben biztos vagyok az az hogy ok nélkül nem támadnak, és hogy idejük se lenne megszállni akárkit is.

2011. jún. 30. 13:36
 56/125 anonim ***** válasza:
100%

Na, Démonokat felejtsük!!!

Nem tudja valaki beszerezni az eredeti videót???

2011. jún. 30. 15:57
 57/125 anonim ***** válasza:
76%
Fogjatok mar fel, hogy ez egy urban legend:D Nem letezik ilyen video, csak elkezdett keringeni a sztori a neten es ezert csinaltak hozza egyet, ENNYI :D Komolyan mondom annyi hiszekeny idiota el egy rakason, hogy nekem is ebbol kene penzt csinalnom..
2011. júl. 1. 14:38
 58/125 Won ***** válasza:
31%

Sziasztok!

A démonokról alkotott képet lehet hogy sikerül pontosítani, ha tudnátok, hogy a démon szó a görög daimón szóból ered, ami istent jelent. Amúgy írni kell a YouTube-nak, hogy küldjék el, de nem hiszem, hogy megteszik.

Üdvözlettel: Won

2011. júl. 1. 16:56
 59/125 anonim válasza:
100%

[link]

Tessék, meg van oldva a nagy rejtély, egy hoax az egész.

Egy szerencsétlen mexikói csávó képét felrakták és csináltak mellé egy hülye sztorit. Ennyi. Gratulálok mindenkinek, aki elhiszi.

2011. júl. 1. 17:59
 60/125 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom mindenkinek, hogy csak fél szemmel nézze meg. Így a másik szeme megmarad.
2011. júl. 1. 23:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!