M@x kérdése:
Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:02
91/125 Won válasza:
Tényleg olyan biztos vagy te ebben? Mert szerintem ez nincs teljesen így.
92/125 anonim válasza:
Byron Cortez a faszi neve aki a videóban van :)
93/125 anonim válasza:
Ne higgy ebben a szarban, ugyanezt kitalálták már egy Miki egeres videóval is
94/125 anonim válasza:
Megnéztem egy haverral és még megvan a szemünk :)
95/125 anonim válasza:
6x neztem vegig de nem volt semmi:DDD kamu az egesz
96/125 alexking 55 válasza:
tessék ez megoldás már [link]
97/125 Aida92 válasza:
sztem is valami ilyen kísérlet kellene. önkénteseket lehet keresni, mondjuk olyat aki amugy is öngyilkos akar lenni. csak az eredeti vidi kéne ami biztos h nem létezik szal ennyit erről :P
98/125 Won válasza:
Nah jah, de az nem lenn túl humánus :D
99/125 anonim válasza:
Ez nem igaz. Megtalálták azt, aki a videóban szerepel. És hogy postázták el a szemüket? És a Démonok sem gyilkolnak csak úgy, abban igazatok van. Amúgy aki a videóban szerepel, eltűntnek van nyilvánítva, úgy tudom.
100/125 anonim válasza:
Megneztem a videot,azt nem tudom,hogy az igazi vagy nem,de a lenyeg az,hogy tenyleg egy ellegge horrolisztikus-demikus hideg erzes tolt el,de ennyi.Szerintem senkit se tud annyira hipnotizalni,hogy kivalja a sajat szemeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!