Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megfejtjük közösen Mereana...

M@x kérdése:

Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:02
 71/125 Won ***** válasza:
Becsukott szemmel találomra kivágnak belőle egy részletet. :D
2011. aug. 12. 10:39
 72/125 anonim ***** válasza:

Bocs de a wiki semmit sem ír erről a személyről:

Nincs egyezés a megadott szöveggel.

Hozd létre a(z) „Mereana mordegard glesgorv” nevű lapot ezen a wikin!

2011. szept. 25. 16:22
 73/125 anonim ***** válasza:
fejt szük meg
2011. szept. 25. 19:53
 74/125 anonim válasza:
100%
10 éves vok megnéztem a vidit és nem lett semmi bajom
2011. okt. 1. 10:47
 75/125 anonim válasza:
27%
én láttam vagyis hallottam. igaz a fúró hang a végén. behunytam a szemem mert nem mertem megnézni nem ajánlom mert én 1 hétig nem mertem aludni!:/
2012. jan. 2. 15:01
 76/125 Thusy válasza:
78%

Na lányok és fiuk, a NAGY rejtély: a videó(vizuális része) lényegtelen az csak körítés, attól tartod érdekesnek az egészet.. a LÉNYEG: a videóban a hang. Köztudott hogy a hipnózis igenis egy valóságos dolog, nem egy, nem száz emberrel találkoztam akiket hipnózis alá vontak és olyan dolgokat tettek amit nem is akartak megtenni, nevezzük ezt öntudaton kívüli állapotnak.. saját sejtésem szerint, ez a hang egyfajta parancs, vagy olyan hangfrekvenciát sugároz az agyunkba, avagy a tudatunkba ami arra késztet hogy megtegyünk bizonyos dolgokat. Jelenesetben "kivájni a szemünket, és öngyilkosságot elkövetni, és a postázás..). Azt nem tudom hogy a 152 emberből kik vesztették életüket meg tényleg, de amit biztosra veszek hogy ebből 3-4 ember esélyes és ebből csináltak nagyobb felhajtást hogy 152 meg ez meg az, de ha jobban belegondolunk a leírtak után van igazság alapja..

az egész dolog úgy működhet, gyakorlatban:

1. megnézed a videót, és az eredeti """3 perces""" videó után, itt direkt kiemelem hogy 3 perces, mert ez is lényeges része a dolognak, ez idő alatt az audió hanganyag működésbe lép, nem véletlen hogy a Youtube, csak 20 mp-t hagyott meg, persze a kíváncsiság degradálására is, hogy elkerüljék a további eseményeket..

2. Mivel nem rendelkezek elég információval az eseményekről és pontos történéseket se jegyeztek fel az egész ügyről, nem lehet tudni, hogy HA tényleg életét vesztette bárki is akkor mennyi idő kellet ahhoz hogy bekövetkezzen, vagy mi olyan + dolog válthatta ki az egészet, de én véleményem szerint itt az alváson van a lényeg.. Köztudott, hogy mikor alszunk, az ALFA és BETA szintek között vagyunk.. na itt a hang effekt a videóban valamely szintre sugároz parancsokat. "hipnózis" avagy "alvajárás".

Nos esélyes hogy csak idióta dolgokat hordtam össze, de általában mindenben van valami igazság, ha nem is az egész dolog amit leírtam, igaz lenne. de mi van ha tényleg így működhet a dolog, vagy egyáltalán ez is csak egy olyan dolog mint más sok idiótaság. na mind1 is!! csak is unalomból foglalkoztam ezzel a témával, mert nincs is jobb dolgom mint ekkora butaságot elemezgetni... inkább megyek is dolgozni.. xd abban jobb vagyok!!!

2012. jan. 8. 20:30
 77/125 anonim ***** válasza:
36%
Komolyan nem bírom ép ésszel felfogni, hogy vannak emberek akik beveszik ezt a hülyeséget.
2012. jan. 8. 22:40
 78/125 Won ***** válasza:
100%

Kedves Thusy!

Én is megnéztem és "elemezgettem" a dolgot. Így látatlanban, információk híján ennél többet nem tudhatunk. Nagyon egyetértek veled!

Won

2012. jan. 13. 16:00
 79/125 anonim válasza:
100%

Megtaláltam wikin az embert... a neve Mike Shemrihen, és egy pofesszor aki 3 hét után eltűnt Indonéziában... ennyit tudtam kinyomozni de írok ha van új infóm mer ez a kérdés engem eddig mindennél jobban foglalkoztat.

-DrSerwop-

2012. febr. 5. 19:49
 80/125 anonim ***** válasza:
ugyan már én 7 oldalnyit találtam
2012. febr. 11. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!