Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megfejtjük közösen Mereana...

M@x kérdése:

Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/125 anonim ***** válasza:
100%
azért megnézetem elötte egy barátommal xD
2011. jún. 28. 15:34
 22/125 anonim ***** válasza:
90%
milyen cunci zene megy alatta. :) . amugy mereana mordegard glesgorv... olyan démoni név. :D tetszik nagyon tetszik ez lesz a művésznevem... :)))
2011. jún. 28. 15:37
 23/125 anonim ***** válasza:
92%
Nemazért, de ha google-ba beírjátok a nevét, simán kidob kétperces videókat.:D
 24/125 anonim ***** válasza:
14%
amúgy ha a valódi videó tényleg azt teszi amit leírtál akkor tényleg vigyázni kell ezzel.de ez is lehet hogy valódi csak nem minden egyes emberre hat.
 25/125 anonim ***** válasza:
20%
kedves drako te hülye vagy. kérdező meg hazudik. beírtam a nevet és kb 20 vidit dobott ki. -.-"
2011. jún. 28. 15:39
 26/125 anonim ***** válasza:
100%
Persze...nemhat minden emberre...-.- Akik hisznek ezekben a dolgokban, már csak azért is megölik magukat...Bebeszélték az agyuknak. EZ A REJTÉYLRE A VÁLASZ, KEDVES KÉRDEZŐ:)
2011. jún. 28. 15:39
 27/125 mentalist ***** válasza:
21%

no én megnéztem az összes 20mp nél hossszabb videót balyom úgylátszik nem lett 20másodperc után bejön valami sivító hang oszt kántálás hallatzszik majd valami orosz eggyüttes zenebonácig valamit. Ha ilyen veszélyes a videó tuti hogy nem forog közkézen, ezek meg mind hamisítványok.

de valyon létezik e az eredeti.

2011. jún. 28. 15:41
 28/125 anonim ***** válasza:
100%

Cajj gyerekek...:SSSSSS

Eredeti, nem eredeti...Ugyan az a pasi játssza!!!:DD

Nem mindegy?:D

2011. jún. 28. 15:44
 29/125 A kérdező kommentje:

Kedves anonim válaszoló!

KIKÉREM MAGAMNAK HOGY HAZUDOK!!!!

ÁLLÍTOTTAM ÉN EGY SZÓVAL IS HOGY EZ IGAZ???

ÉN EZT AZ INTERNETEN TALÁLTAM GONDOLTAM MINDENKIT ÉRDEKEL AZ ILYESMI!

BEMÁSOLTAM!!!!

NEM ÉN TALÁLTAM KI!!!

Nem akartam felhúzni magam...

Sok mindent elmondhattok rólam, DE azt hogy én hazug lennék, na azt kikérem magamnak (ahogy már az elején is írtam!)

30/125 anonim ***** válasza:
100%

A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, blablablablabla.....

TEHÁT AKKOR A YOUTUBE IDŐNKÉNT FELNYOMJA AZ IGAZI VIDI 20 mp es VERZIÓJÁT ??..HOGY MÁSOK ismétlem MÁSOK ne töltsék fel , holott nem bírták lenyomozni a fószert.,,,, te honnan vetted ezt az orbitális fatális hülyeséget ???

.

.

amuyg a csávesz szerintem tuti orosz. olyan mint móricz zsigmond csak soványabb testalkat. :PPP

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!