Ez szellem lenne?

Figyelt kérdés

Néha, ha apa elé kimegyek a buszváróteremhez akkor van egy óvoda. 2 éve a városban lakok és eddig sosem hallottam csak kB. december óta egy kisfiú hangját.Én azt hallom hogy "Help!" és "Please!". De amikor este én megyek akkor már 18 óra van, tehát nem gondolom hogy kint hagynak egy gyereket minden este az udvaron, és már max csak takarító van ott.

Mikor elsőre hallottam,nem foglalkoztam vele, de amikor már másodjára hallottam, akkor olyan volt mint ha közvetlen mellettem lenne. Odavilágítottam a telefonommal és semmi. Utána majdnem minden nap hallottam. Tegnap anyukám is elkísért és az a legparább hogy ő is hallotta egy kisfiú hangját.Utána elmentünk a boltba, és a bolt előtt is hallottuk. Ma még világosban

jöttem haza és nem hallottam semmit. Nem tudom hogy történt-e valami baleset az óvodában. (Várost nem írok)

(Elnézést a helyesírásért és a szóismétlésért)

tegnap 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Gratulalok, valami kulfoldi kisgyereket kinoznak az emberrablok ott valahol egy pinceben, ti meg csak szellemes baromsagokon gondolkodtok, ahelyett, h ertesitenetek a zsernyakokat.
tegnap 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha külföldi oldalról másolsz át szellemtörténetet, ne hagyj benne angolul semmit.
tegnap 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:

A minimum amit már tenned kellett volna, az az hogy felhívod a rendőrséget, elmondod nekik hogy mit tapasztaltál, nem azt hogy szellem, hanem a tényeket. Tehát hogy arrafelé hallottál gyerek hangot, angolul, aggódsz, mert segélykérésnek érzékelted. Nem lenne belőle semmi bajod, akkor sem ha nem találnak semmit. De legalább valakit odaküldhetnének aki körülnéz.

Amúgy ha ez a sztori igaz, akkor elég gáz hogy nem a segítségnyújtás volt az első gondolatod.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem gondolom hogy “szellem”, akkor korábban is hallottad volna, és jó eséllyel lenne erről helyi legenda.

ma 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!