Pontosan mi ez a M3-as metró szelleme legenda Budapesten?
Figyelt kérdés
Néhány hete futottam össze Tiktokon egy videóval, ami a M3-as metró egy szelleméről szól, érdekelne (aki hisz benne) véletlenül találkozott vele mik a tapasztalatai?
Kicsit hiszek a szellemek létezésében, van aki nem hisz benne, de tiszteletben tartom annak is a véleményét. Aki nem hisz a szellemekben, azt megkérem, hogy ne írja azt, milyen hülyeséget kérdezek meg stb. Mindenki abban hisz amiben akar! Én is megtisztelem másokat, hogy nem szólogatok be, hogy milyen pártot képvisel és kedvel, hogy öltözködik meg ilyenek.
Aki találkozott már vele, kb. hány óra körül látta este?
Azoknak akik normálisan válaszolnak, azoknak köszönöm!
tegnapelőtt 18:44
1/24 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknek az Ezotéria kategóriában a helyük.
2/24 anonim válasza:
A valóság működése nem hit kérdése. Még tiktokon sem, akármit szeretnének elhitetni az ostoba sztorikkal.
3/24 anonim válasza:
Mikor szokott megjelenni a pletyka szerint?
5/24 grafno válasza:
Az m3asnak nincsen legendája. Se szelleme. Fakenews.
6/24 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, néha megyek Pestre, így nem járok nagyon metróval.
tegnapelőtt 23:50
7/24 anonim válasza:
Tizennégy évig voltam metrós,ebből tizenkét évet motorkocsivezetőként. De soha senkitől ilyet nem hallottam, még jóval idősebb kollégáktól sem :)
8/24 anonim válasza:
Urban legend. Már a világ összes metrójában volt szellem vagy démon. Az emberek szeretnek ilyesmit kitalálni, mert nem látnak be a peronon túli világba. De üzemidőn túl is dolgoznak ott emberek, karbantartók, takarítók.
10/24 anonim válasza:
Kb 20 éve metrózom, soha nem hallottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!