Pontosan mi ez a M3-as metró szelleme legenda Budapesten?
Figyelt kérdés
Néhány hete futottam össze Tiktokon egy videóval, ami a M3-as metró egy szelleméről szól, érdekelne (aki hisz benne) véletlenül találkozott vele mik a tapasztalatai?
Kicsit hiszek a szellemek létezésében, van aki nem hisz benne, de tiszteletben tartom annak is a véleményét. Aki nem hisz a szellemekben, azt megkérem, hogy ne írja azt, milyen hülyeséget kérdezek meg stb. Mindenki abban hisz amiben akar! Én is megtisztelem másokat, hogy nem szólogatok be, hogy milyen pártot képvisel és kedvel, hogy öltözködik meg ilyenek.
Aki találkozott már vele, kb. hány óra körül látta este?
Azoknak akik normálisan válaszolnak, azoknak köszönöm!
jan. 4. 18:44
12/24 anonim válasza:
Én is most futottam bele a sztoriba. Szerintem csak újsütetű kitaláció, ha lenne valós alapja, akkor nem 49 év múlva lenne először szó róla. Hasonló sztorik ismertek a világban, pl balesetes repülők alkatrészei másik járatokon és az egykori gép áldozataiból néhányan "megjelennek" azon a gépen, ahová beépítették a használható alkatrészeket, meg az ilyen kísértethajós sztorik, tehát a jelneség létezik, de a budapesti metró vonatkoztatásában én is pár napja hallottam róla először. Tehát ez a konkrét eset szerintem fake.
14/24 anonim válasza:
SOha nem hallottam róla. Budapesti vagyok.
16/24 anonim válasza:
15-ös, pedig nagyon igazinak néz ki a felvétel, ha a történet fikciós, akkor is.
18/24 anonim válasza:
Olyan is írjon ide, aki esetleg látta. Nem korrekt, hogy mindenhol csak a szkeptikusok válaszolnak.
19/24 anonim válasza:
Nem létező dolgot elég nehezen lát bárki is.
20/24 anonim válasza:
"Nem létező dolgot elég nehezen lát bárki is."
Aki a netre feltette a sztorit, valahonnan szedte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!