Tapasztaltál olyat, hogy tárgyak megmagyarázhatatlanul (nem volt huzat) megmozdultak?
És ha igen, mit gondolsz róla, mi volt az?
Aki fizikailag tud ezekre magyarázatot (mert annyira ért hozzá), azt is várom, az is érdekel.

Igen. Mire hazaértem, az összes dísztányérom a konyhakövön landolt.
Enyhe földrengés volt.

5.
De igen, mert általában a csillár, illetve egyéb lelógó "dolog" mozdul meg egy kisebb rengésnél, más nem.
Tapasztalat, magam láttam. Rengést / remegést csak éreztem, de ahhoz kevés volt, hogy más is megmozduljon.
"Aki fizikailag tud ezekre magyarázatot (mert annyira ért hozzá), azt is várom, az is érdekel."
Ez egy ellentmondás. Aki ért a fizikához, nem fog neked magyarázatot adni, valóságban nem létező jelenségekre.
Tapasztalataim szerint ugyanis a "szellemi kategória" mindig csak kitaláció és/vagy mentális nyavalyák, azaz orvosi eset, nem fizikai.
Soha, senki nem bizonyított még ilyet, amire te itt célozgatsz.
Én szoktam célozgatni arra, hogy tudatlan fiatalként talán még nyitottabb lettem volna a kérdésedre is, de az idő múltával nem hülyültem, hanem rájöttem, hogy ezek 100 % hülyeségek.
Jól van mérnökúr, megtudtuk a véleményed, akkor ne adjál magyarázatot, szia!
Nyugodtan írjon, aki tapasztalt ilyesmit, amit kérdezek, aki tapasztalt ilyet, az úgyis tudja, mikre gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!