Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tapasztaltál olyat, hogy...

Tapasztaltál olyat, hogy tárgyak megmagyarázhatatlanul (nem volt huzat) megmozdultak?

Figyelt kérdés

És ha igen, mit gondolsz róla, mi volt az?

Aki fizikailag tud ezekre magyarázatot (mert annyira ért hozzá), azt is várom, az is érdekel.

ápr. 5. 00:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%

Igen. Mire hazaértem, az összes dísztányérom a konyhakövön landolt.

Enyhe földrengés volt.

ápr. 5. 03:33
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jòk ezek az ezos definíciók. Megmagyaràzhatatlan = nem volt huzat. 🤣🤣
ápr. 5. 05:29
 3/22 anonim ***** válasza:
31%
Igen kiderült hogy a polc nem bír annyi súlyt mint ami a csomagolására volt írva. Megmagyarázhatatlanul (valóban nem volt huzat, csak gravitáció) lezuhant a földre.
ápr. 5. 08:57
 4/22 A kérdező kommentje:
Jó, kedves hozzászólók, nyilván nem ilyenre gondolok. És a kérdésemben is benne van, hogy ha fizikai magyarázatot tud valaki írni, az is érdekel! Nem földrengés, meg nem olyanra, mikor az összes tárgy leesett. Hanem amikor te vagy ti láttátok, hogy egy tárgy megmozdult, vagy mozgott párszor, és abbahagyta.
ápr. 5. 10:52
 5/22 A kérdező kommentje:
Ha csak egy tárgy mozog, akkor az NEM földrengés!
ápr. 5. 10:52
 6/22 A kérdező kommentje:
És nyilván nem polcleszakadásos esetekre kérdezek.
ápr. 5. 10:53
 7/22 Barito ***** válasza:
0%
Démonok tették. Az ezotéria a gonosz szellemek "játszótere". Aki nem az egyetlen hiteles úton, Jézuson keresztül, Jézus által lép kapcsolatba a szellemvilággal, az mindig a hitető szellemekkel, az ember ellenségeivel lép kapcsolatba. Tudtán és akaratán kívül is.
ápr. 5. 11:30
 8/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

5.

De igen, mert általában a csillár, illetve egyéb lelógó "dolog" mozdul meg egy kisebb rengésnél, más nem.

Tapasztalat, magam láttam. Rengést / remegést csak éreztem, de ahhoz kevés volt, hogy más is megmozduljon.

"Aki fizikailag tud ezekre magyarázatot (mert annyira ért hozzá), azt is várom, az is érdekel."

Ez egy ellentmondás. Aki ért a fizikához, nem fog neked magyarázatot adni, valóságban nem létező jelenségekre.

Tapasztalataim szerint ugyanis a "szellemi kategória" mindig csak kitaláció és/vagy mentális nyavalyák, azaz orvosi eset, nem fizikai.

Soha, senki nem bizonyított még ilyet, amire te itt célozgatsz.

Én szoktam célozgatni arra, hogy tudatlan fiatalként talán még nyitottabb lettem volna a kérdésedre is, de az idő múltával nem hülyültem, hanem rájöttem, hogy ezek 100 % hülyeségek.

ápr. 5. 15:07
 9/22 A kérdező kommentje:

Jól van mérnökúr, megtudtuk a véleményed, akkor ne adjál magyarázatot, szia!

Nyugodtan írjon, aki tapasztalt ilyesmit, amit kérdezek, aki tapasztalt ilyet, az úgyis tudja, mikre gondolok!

ápr. 5. 15:13
 10/22 A kérdező kommentje:
Mérnökúr kommentjét többet nem olvasok, csak simán továbbhajtom, javaslom másoknak is ezt, akik érdeklődnek a téma iránt. És várom olyanok hozzászólását, akik tapasztaltak ilyeneket!
ápr. 5. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!