Van itt olyan, aki látott, tapasztalt már valami furcsa megmagyarázhatatlan dolgot?
rejtélyes eltünés, furcsa fények az égen, árnyak, szellemek, "valami követ" érzések.
Esetleg telekinézis, hipnózis, valamilyen rituálé.
igen,nagyon bekes szemelyiseg vagyok es mikor nagy problemak elott allok az agyam sokszor elsotetedik, gonosz gondolatokat forraltam ki , a latasom rosszabbodott es almatlan voltam. es egy par nap utan jott egy gondolat, mikor mas bosszujat terveltem: hogy acsi, ez nem en vagyok! akkor mondtam, hogy ordog ne kiserts en a fenyhez tartozom. akkor hirtelen eltunt a nyomas, megvilagosodott a kornyezet, azota jobban alszom es nem kisertenek gonosz dolgok. meg ha este feksuem az agyon, kedves szemelyre gondolok, es csukva van a szemem, de tiszta sotet vagy szurkulet van, es mikor valami negativ ordoggel kapcsolatos dolog jut az eszembe akkor hirtelen elsoterul meg jobban a kep , es arcok probalnak ilyezgetni, ugy hogy elottem ropdosnek es ilyeszto kepet vagnak, de kozben csukva van a szemem.es kegyetlen ideges leszek, rosz ledvem van, es nyomas alatt erzwm magam es ez is csak akkor szunik meg ha megint mondom ,hogy a fenyhez tartozom.
vagy tegnap a setaltunk, egy utca tele colt ugyan ugy hazakkal a temeto elott es utan. de mikor a temeto mellet mntunk erosen lehetett erezni, hogy joval hidegebb van, de mikor egyre messzebb kerultunk , mindez megszunt.
meg rengteg megerzeseim is megvalosulnak. pl. hogy a diu mindjart megszolit, vagy nemtudom, mindjart feleltet, tanuljak mert kerdezi...
Egyszer az egyik tesom arra ébresztett fel reggel korán, hogy mennjek ki a másik szobába, mutatni akar valamit. Nem volt nehéz észrevenni. Anyu, apu es még 2 tesom leültek és nézték, az elmondásuk szerint, már kb. 20 perce tart a jelenség. Az ajtó magától ki be csukódott. Mielőtt termeszetfelettinek könyveltem el a dolgot, megvizsgáltam minden lehetséges racionális magyarázatot, de sem húzat nem volt meg ilyenek. Nagyon érdekes volt, az ajtot egy kissé visszatartottam a kezemmel, hogy ne csukódjon be, és éreztem, ahogy nekinyomul a kezemnek. Elengedtem, becsukódott, majd megint kinyilt.
Telefonnal le is videóztam, fel akartam rakni a netre de elszúrtam, a telefonon sincs meg, és a neten sincs fent >:(
Magyarul, az ajtó hoszabb ideig önálló életet élt, megvizsgáltam huzat nem volt, de ha ilyen huzat lenne, hogy az ajtót mozgassa, azt tuti meg éreztük volna. Semmi külső behatást nem találtunk ami az ajtó mozgását idézte volna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!