Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan, aki látott,...

Van itt olyan, aki látott, tapasztalt már valami furcsa megmagyarázhatatlan dolgot?

Figyelt kérdés

rejtélyes eltünés, furcsa fények az égen, árnyak, szellemek, "valami követ" érzések.

Esetleg telekinézis, hipnózis, valamilyen rituálé.

2016. jan. 31. 22:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
80%
Par honappal ez elott ejszaka kifutottam mosdoba.Amikor visstaertem betakargattam a parom es kozben az agyam felett lattam Edesapam arnyekat aki 8eve meghalt.Azt hittem az en testem rajzolodik ki ahogy megvilagit a holdfeny es meg el is mosolyodtam.Ahogy elmozdultam az arny meg ott volt.Reggel sokaig gondolkodtam hogy csak almodtam e.
2016. jan. 31. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Volt, de annyi, hogy az hihetetlen! Nem vagyok ezekben valami hívő, de amióta új házba költöztem, azóta a környéken nap mint nap átélek ilyeneket! Most hosszú lenne egyet is leírni, de a lényeg az, hogy ezek nagyon különös és megmagyarázhatatlan dolgok, amelyekre a mai napig nem találtam tudományos, vagy bármilyen logikus választ!
2016. jan. 31. 22:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Szívesen meghallgatom.
2016. jan. 31. 23:10
 4/14 anonim ***** válasza:

igen,nagyon bekes szemelyiseg vagyok es mikor nagy problemak elott allok az agyam sokszor elsotetedik, gonosz gondolatokat forraltam ki , a latasom rosszabbodott es almatlan voltam. es egy par nap utan jott egy gondolat, mikor mas bosszujat terveltem: hogy acsi, ez nem en vagyok! akkor mondtam, hogy ordog ne kiserts en a fenyhez tartozom. akkor hirtelen eltunt a nyomas, megvilagosodott a kornyezet, azota jobban alszom es nem kisertenek gonosz dolgok. meg ha este feksuem az agyon, kedves szemelyre gondolok, es csukva van a szemem, de tiszta sotet vagy szurkulet van, es mikor valami negativ ordoggel kapcsolatos dolog jut az eszembe akkor hirtelen elsoterul meg jobban a kep , es arcok probalnak ilyezgetni, ugy hogy elottem ropdosnek es ilyeszto kepet vagnak, de kozben csukva van a szemem.es kegyetlen ideges leszek, rosz ledvem van, es nyomas alatt erzwm magam es ez is csak akkor szunik meg ha megint mondom ,hogy a fenyhez tartozom.

vagy tegnap a setaltunk, egy utca tele colt ugyan ugy hazakkal a temeto elott es utan. de mikor a temeto mellet mntunk erosen lehetett erezni, hogy joval hidegebb van, de mikor egyre messzebb kerultunk , mindez megszunt.

meg rengteg megerzeseim is megvalosulnak. pl. hogy a diu mindjart megszolit, vagy nemtudom, mindjart feleltet, tanuljak mert kerdezi...

2016. febr. 1. 09:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Egyszer az egyik tesom arra ébresztett fel reggel korán, hogy mennjek ki a másik szobába, mutatni akar valamit. Nem volt nehéz észrevenni. Anyu, apu es még 2 tesom leültek és nézték, az elmondásuk szerint, már kb. 20 perce tart a jelenség. Az ajtó magától ki be csukódott. Mielőtt termeszetfelettinek könyveltem el a dolgot, megvizsgáltam minden lehetséges racionális magyarázatot, de sem húzat nem volt meg ilyenek. Nagyon érdekes volt, az ajtot egy kissé visszatartottam a kezemmel, hogy ne csukódjon be, és éreztem, ahogy nekinyomul a kezemnek. Elengedtem, becsukódott, majd megint kinyilt.

Telefonnal le is videóztam, fel akartam rakni a netre de elszúrtam, a telefonon sincs meg, és a neten sincs fent >:(

Magyarul, az ajtó hoszabb ideig önálló életet élt, megvizsgáltam huzat nem volt, de ha ilyen huzat lenne, hogy az ajtót mozgassa, azt tuti meg éreztük volna. Semmi külső behatást nem találtunk ami az ajtó mozgását idézte volna elő.

2016. febr. 1. 12:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, ilyet én is láttam.Nagymamámmal voltam egy szomszéd rokonnál.A rokon tésztát gyúrt, de mivel sehogy sem akart jól sikerülni, ideges lett és csapkodni kezdte az asztalhoz a tésztát és káromkodott.Ekkor az étkező ajtaja elkezdett ki-be csapódni.Odakint szélcsend volt, tehát huzat nem csapkodhatta.A külső ajtók is csukva voltak, tehát semmi huzat nem lehetett, semmi racionális ok ne volt rá.A rokon odaugrott az ajtóhoz, próbálta lefogni de nem sikerült.Nagyon megijedt.Ijedtében elmondott egy imát és az ajtó ezután nem moccant.Valószínű poltergeist.(kopogó szellem jelenség).
2016. febr. 1. 19:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Vagy a düh amit kiadott, testesült meg pusztító energia formájában.
2016. febr. 1. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is ugy hallottam, hogy a poltergeist, egy bizonyos embernek a heves érzelmeinek való kivetülése.
2016. febr. 1. 21:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, lehet a saját energiája is.Nekem sajnos sokszor ha nagyon feszült, ideges vagyok, akkor tönkremegy valami a környezetemben, elektromos cucc.Egyik nagyon stresszes melóhelyemen sorba purcant ki minden.Másoknak is feltűnt, csak szerencsére nem hozták kapcsolatba velem.Szerelő állandóan tanácstalan volt, mert nem tudta megmagyarázni hogy mitől csesződhetett úgy el.De gyakran ha valakire haragszom, annak baja lesz:(
2016. febr. 1. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
A telefonom mindig rendetlenkedik ha ideges vagyok.
2016. febr. 3. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!