Milyen megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltál?
Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék megtörtént sztorikat tőletek.2022. febr. 8. 14:11
1/4 anonim válasza:
A fekete arc nélküli csuklyás alak állt a férjem ágya mellett. Amikor észrevette hogy őt nézem, a plafon felé felszállt, füst alakban és eltünt. Azóta lámpa mellett alszom. Nagyon félek azóta.
2/4 anonim válasza:
Reggel a nyulam fel se kelt még a kajazörgésre sem..belépek facre ugyanez az első posz a macskàm békésen aludt-igaz ő tényleg nem kelt fel többet..
Meg amit leirtam mindig csak adok de nem kapok idézetet kimondtam az jelent meg màsodiknak..
Véletlenek nincsenek ugye béla?màr nem kell figyelni kiléptem vhogy a roszbol nem kell nézni az elcseszett kinlodo életem sok nehézség kis öröm.néha idegbeteg anyuka sok teher amit màshol 2vagy 4en csinàlnak azt én egyedül..
Nem tudom mi van velem a napokba lehet a gyogyszer a fàjdalomcsillapito hozza ki ezeket megint belőlem?!vagy féltékeny vagyok?!én akartam te is lépj tovàbb..
Mindegy talàn jön az admin radirozni.
3/4 anonim válasza:
Friss élmény. Hajnali negyed négykor arra riadtam, mintha valaki vagy valami ülne a mellkasomon, azaz erőteljes nyomástcéreztem. Aztán beugrott, hogy az álmomban egy tipikus figyelő kinézetű lény jelent meg. Bámult a pofámba.
4/4 anonim válasza:
Semmit. Inkább több magyarázatot is tudok adni a dolgokra, mintsem egyet sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!