Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha ismerkedem nyitok a társada...

Ha ismerkedem nyitok a társadalomra miert mindig sz.rembereket vonzok be?

Figyelt kérdés

Leépítettem a korabbi kapcsolatrendszereimet mert nem keveset ártottak. (Mikor pl pont a baráod állítja hátadba a kést meg hasonlók miatt.)

Aztán érdekes nem maradt senkim.

Igy elkezdtem egy új kapcsolati rendszert kiépiteni pl kollegakkal vagy akiket random dob az élet. Pl egy szomszéd. Akárkik.

Aztán a kollegárol kiderült hogy amugy fúr a hátam mögött, másik kibeszél negativan a hátam mögött, vagy 3.állandoan idegesit beszólogat, a szomszéd meg ellenem uszította a másik szomszédot, másik le akart húzni kihasználni meg stb.

Olyan érzésem kezd lenni hogy akárhova nyúlok, ott sz.r terem.

De az egyedüllét már nehéz. Nincs egy lelkitársam vagy akármi ilyenek. Senki.

#toxic környezet
ma 08:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az oka?
ma 08:48
 2/22 A kérdező kommentje:

Pl egyik kollegának az a baja hogy nem jövök vele össze.

Masik attol sz.rik hogy rajta akarnék feljebb lepcsőzni.

A szonszed irigy mert van kocsim neki nincs meg szebb ez meg az.

Nőknek az a baja hogy vekonyabb vagyok. A főnöknek meg az hogy ő klimaxos öreg en meg fiatal. Es igy tovabb.

Tele a vilag a sérültekkel.

De hol vannak az épek? Vagy miert van ekkora pechem hogy pont hogy ilyeneket fogok ki meloban vagy szomszédokat?

ma 09:09
 3/22 A kérdező kommentje:
Ja meg olyanok is vannak, ha egyvki utál ellenem fordít még párat akár hazugságokkal is. Azok meg vakon követik.
ma 09:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenek az emberek, csak eddig nem vetted észre, lehet.

Te magad milyennek tartod magad?

ma 09:13
 5/22 A kérdező kommentje:

Bennem nincs pl irigység, vagy nem kezdem el rugdosni bantalmazni azt ha vki nem akar velem járni, nem beszélem ki a munkatársaim hogy hu ez mekkorát hibázott, azta mennyire nulla szakmailag, nem fúrok senkit vezetőknél nem lesem ki mikor miéer késik vagy jön megy ki hanyszor van szabin/táppénzen, nincs utánzási görcsöm ha vkinek van egy szép cizmája vagy felsője nem rohanok veszetten egy üzletbe hogy nekem is olyan kell vagy jobb, nem hordok le más nőket a páromnak (ha van párom..) meg ilyenek amik mennek másokban, bennem nem léteznek.

Bennem amik vannak a sok sz.r emberektől ezek a bántalmazasok. Pl mikor beszól vki csak mert irigy, csak mert engem megdicsért a főnök meg stb.

De ugye ezeket ignorálom. Meg leépítettem minden ilyet.

De szétnézve keresem kutatom a többit nyitottam a világra de az ujakkal is pofára esek.

A legnagyobb bantalmazo kollegam most az aki nem bírja elviselni hogy nekem ő nem kell kaocsolatra. Ellenem szít is sokakat azok meg hallgatnak is rá.

ma 09:19
 6/22 A kérdező kommentje:

Én magamat inkább vmi csendes szeretőszivű talan naivnak tartanám.

Aki menne keresne bárkit, barátokat ismiket akár parkapcsolatot, de csak pofonokat kap.

ma 09:20
 7/22 anonim ***** válasza:
Az embereket irritálja, ha valaki jóban van magával és kiegyensúlyozozott. Azt akarják másban is látni, ahogy ők léteznek.
ma 09:25
 8/22 anonim ***** válasza:
*kiegyensúlyozott
ma 09:27
 9/22 A kérdező kommentje:

7 de az addig oké hogy vannak ilyenek. A világot ugysem tudom megvaltoztatni.

A bajom az hogy miert ezekbe nyúlok bele?

Fekvesznek egy munkahelyre elso napokban mosolyogva örömmel kíváncsisággal járok be dolgozni, szorgalmasan betanulok, dolgozom, aztán kiderül hogy ez zavarja pont a csopvezt. Vagy lassan nyitok kedvesen a kollegákra is small talkok, aztan erre megtudom hogy ocsmány módon kibeszél meg aztan aki meg nyomult es azota is bántalmaz.

A legtöbbet amugy talán a jogászunkkal tudok beszélgetni ő az egyetlen aki szintén látja hogy mennyi "beteg" van, kezdve azzal hogy a főnök pl értelmesen asszertivan nem is tud beszélni csak lehordva az alkalmazottakat.(csak a felettesével képes a normális hangnemre..), de a jogászunk se százas amugy mert ő speciel otthon meg iszik..

ma 09:35
 10/22 A kérdező kommentje:

Most 100 bol 2 normalis ember ha van es ez miatt nincs senkim, vagy létezik ekkora pech, ha 100 bol 10 sérült akkor ezer biztos hogy az a 10 lesz a kollegám szomszédom akárhol dolgozom vagy lakom?

Vagy 3 boltbol pont ott vásárolok ahol az elado flegma bunko mert az se normális?

Hogy lehetne megtörni ezt az egészet?

ma 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!