Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha ismerkedem nyitok a társada...

Ha ismerkedem nyitok a társadalomra miert mindig sz.rembereket vonzok be?

Figyelt kérdés

Leépítettem a korabbi kapcsolatrendszereimet mert nem keveset ártottak. (Mikor pl pont a baráod állítja hátadba a kést meg hasonlók miatt.)

Aztán érdekes nem maradt senkim.

Igy elkezdtem egy új kapcsolati rendszert kiépiteni pl kollegakkal vagy akiket random dob az élet. Pl egy szomszéd. Akárkik.

Aztán a kollegárol kiderült hogy amugy fúr a hátam mögött, másik kibeszél negativan a hátam mögött, vagy 3.állandoan idegesit beszólogat, a szomszéd meg ellenem uszította a másik szomszédot, másik le akart húzni kihasználni meg stb.

Olyan érzésem kezd lenni hogy akárhova nyúlok, ott sz.r terem.

De az egyedüllét már nehéz. Nincs egy lelkitársam vagy akármi ilyenek. Senki.

#toxic környezet
tegnap 08:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
2.
tegnap 11:58
 22/32 anonim ***** válasza:
46%

Mert a lakosság 90%-a ilyen. És az elhülyülés itt koránt sem áll meg. Nem egy kultúrnép a magyar, na. Itt sosem divat, hogy lelkünk is van.

Valószínű, hogy amúgy sem a megfelelő körökben mozogsz és ezt érezhetik a többiek is. Ha neked magasabb a szellemi, érzelmi intelligenciád, akkor a tenyeres talpas buldózer gizikék megesznek reggelire, mert nekik ez a szint.

A jogászod tűnik normálisnak. A sors fintora, hogy az meg iszik, ami szintén nem szerencsés, de beszélgető partnernek lehet jó lenne.

tegnap 16:46
 23/32 anonim ***** válasza:

Az énképed és a valóság nem esik egybe, kérdező.

Rossz az emberismereted.

A világ a tükröd.

Suba subához, guba gubához.

Peches vagy, de majd egyszer eljön a te időd.

Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Te igazán jobbat érdemelsz, de a világ ilyen mocsok.

Válassz a fenti lehetőségek közül egyet v többet. Melyiket választottad? Választásod indokold.

tegnap 18:16
 24/32 A kérdező kommentje:

Ezoteriába irtam. Mivel nem tudok tipelni hogy létezik e ekkora pech.

Vagy nézzuk azt a fiktiv peldát hogy 3 boltbol egyben dolgozik kiélt kiégett elado, hogy létezhet az hogy pont abba megyek be? Vagy ha felvesznek egy melohelyre miért kerul mellém olyan akinek érvágás egy elutasítás? (De termeszetesen olyan helyre meg véletlen se kerülök ahol tetszene az egyik kollega mint férfi(amugyis nőtöbblet van minden munkahelyemen)

Hogy lehet állandoan a sz.rba nyúlni akárhova megyek?

Biztos nem ez a tükröm meg suba meg amiket írtál, ha vki pl belepusztul abba mert megdicsert engem a főnök, en viszont nem ez vagyok. Meg sorolhatnám a többit. Vagy nem szolok be annak meg nem utálom évekig, aki nem akar velem járni elutasít. Lapozok és kész. Nem halok bele ilyenekbe se mint mások. Stb.

Emberismeretem meg van annyi hogy tudom ki miért támad mi a baja.

Az emberek ott támadnak ahol erőt éreznek. (Tehát ahol lenézik saját magukat. Pl egy dagadtnak ha baja van önmagával és utálja a vékonyakat meg stb sok ész se kell összetenni a kettőt hogy tudd miért köpköd állandóan.)

De nem roluk akarnék beszélni. Fura hogy erre éleződik ki.

Engem pont az épek bormálisak jofejek érdekelnének hol vannak. Vagy aki nem olyan barát hogy szemedben kedves hátad mögött meg dől belőle a szenny. Vagy nem olyan barát aki kikezd a pároddal meg stb.

Ezek hol vannak.

tegnap 18:38
 25/32 A kérdező kommentje:

Lehet nem jó helyen nem jó emberek közt vagyok. Megeshet.

De állitom munkahelyvaltás költözés esetén is kifogom a sérült kollegakat szomszedokat, ha nem itt akkor máshol.

tegnap 18:40
 26/32 anonim ***** válasza:

18:16-os válasz írója vagyok.

Értem, köszönöm a kiegészítést.

Ha ezt érzed magadhoz közelinek, akkor maradj ennél: "Peches vagy, de majd egyszer eljön a te időd."

Minden jót kívánok a továbbiakban.

tegnap 18:41
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem biztos hogy pechről van szo.

Olyan mint vmi átok akár.

Valahogy szeretném megtörni mert igy llyan mintha az elezem egyhelyben topogna csak es mindig ugyanaz történne csak a vizuális kép más.(más emberek más lakhely más üzletek de ugyanaz a szenny vesz körbe)

Ki akarok ebből a "mátrixbol" törni.

Vagy akkor miert 80 év egy élet ha állandoan ugyanaz van?

Egy lemezt szerintem elég lenne egyszer "lejatszani"

Pl 1 évig sorozatban kifogod a bajokat kudarcokat.

De azert valamikor forduljon már egyet a világ.

tegnap 18:50
 28/32 A kérdező kommentje:
*mintha az életem egyhelyben topogna
tegnap 18:52
 29/32 anonim ***** válasza:

Nézd, sajnos ez az általános magyar mentalitás. Amilyennek leírtad magad, az alapján a te fajtádból van a kevesebb. Így tehát reális, hogy te statisztikailag azt érzékeled, hogy mindenki aljas módon beléd áll.

Azt mondják, ugyanazzal a gondolkodással nem fogsz változtatni a problémán. Próbáltad már többboldalról vizsgálni a problémád? Mondjuk nézd meg, ezek a trollok másokkal hogy viselkednek. Gondolom ugyanúgy, mint veled, csak az neked nem is tűnik fel.

Meg már kb ezt vonzod be, annyira ráfeszülsz.

Engedd el.

tegnap 19:16
 30/32 A kérdező kommentje:

De tudom hogy viselkednek masokkal. Pl meloban a mások kibeszélését is vagy hallom, vagy nekem mondják.(es az soha nem mások dicsérete vagy vmi jó, hanem ellenkezőleg.)

Lehet rá vagyok feszülve is már.

Próbálok állitani is a fókuszomon. Pl azt észrevettem hogy vannak kedves eladók is volt ahol fent is maradtam, de "sebaj majd hozd be máskor" meg ilyenek is megesnek.

Apro kis pillanatok.

Amikből amugy barátság nem lesz csak max ilyen elado-vevő jó ismerettség és itt meg is állt.

tegnap 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!