Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ennek mi lehet a magyarázata?

Ennek mi lehet a magyarázata?

Figyelt kérdés
Répalevest akartam főzni, többször beszéltem róla, de nem kerestem rá a neten egyszer se. Erre elkezd hozni a közösségi média répaleveseket többször is. De ami még ennél is furább, hogy németet kezdtem el tanulni. Sehol semmit se kerestem ezzel kapcsolatban rá, mert könyvből tanulok, és nem is beszéltem róla hangosan. Erre elkezd a közösségi média némettanulással kapcsolatos dolgokat ajánlgatni. ??? Ez meg hogy lehet. És ezek azelőtt nem voltak ott, hogy azt mondhassuk, hogy csak az van, hogy eddig is ott volt, csak most vettem észre, mert ezzel foglalkozok. Csak az lehet a magyarázat, hogy az univerzum több szinten van "összehuzalozva", mint amit mi tudomásul veszünk.
tegnap 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A nagy testvér mindent hall.

Viccet félretéve, szerintem sokunkkal előfordult, beszéltünk hangosan valamiről aztán megjelent pár hirdetés. Gondolom valami hangalapú algoritmus van a jelenség mögött, semmiképp nem túlvilági vagy ezo a magyarázat.

tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!