Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nemrég voltam egy kurzuson,...

Nemrég voltam egy kurzuson, ahol kb. 25 ember vett részt az ország különböző részeiről. Sohasem láttam még őket ezelőtt, mégis döbbenetesen ismerősek voltak. Ez mi volt, hogy lehetett ez?

Figyelt kérdés

Az ország másik felében volt a tanfolyam, mint ahol lakom és egyik résztvevőt sem ismertem sehonnan.

Megszálltunk abban a városban és a szállást kiadó hölgy is rendkívül ismerős volt.

Mi erre a magyarázat?

aug. 9. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Sok embernek van tucatarca
aug. 9. 07:52
 2/6 D-Mano ***** válasza:
76%

Többféle oka lehet. Kell még néhány hónap, hogy kiderüljön, hogy van-e jelentősége vagy nincs. Ha van jelentősége, akkor számodra is egyértelmű lesz, kérdés nélkül is, ha nincs jelentősége, akkor az okát vizsgálni is felesleges.

Néhány lehetséges ok:

-előző életedben már ismerted őket.

-leszületés előtt ez a kurzus kiemelten fontos volt neked, erősebben jelen vannak a tudatalattidban a személyek, akikkel "megbeszélted", hogy találkozni fogsz ott leszületés után.

-egy párhuzamos valóságban már részt vett az ottani alteregód ezen a kurzuson és az ottani élmény átszivárgott ezen valóságbeli alteregód tudatalattijába (a te tudatalattidba).

-sima érzékcsalódás.

-egyéb.

Nem kell mindent túlmisztifikálni, nem kell mindennek túlzott jelentőséget tulajdonítani. Még egyszer: ha lesz annak a dolognak később jelentősége, hogy a kurzuson pont ezekkel a személyekkel találkoztál, akkor az úgyis egyértelmű lesz számodra.

De egy jó tanács: ne agyalj ezen a dolgon és ne képzelj bele mindenfélét.

aug. 9. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

És hogy ha most valaki megmagyarázza neked, hogy letűnt párhuzamos világokban, dimenziókapukon átutazás előtt együtt éltetek egy alternatív Atlantiszban.... Akkor azt elhiszed?

Nem azon múlik az élet, hogy ilyen kérdéseket válaszolsz meg....

aug. 9. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Bemagyarázod magadnak.
aug. 9. 09:25
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Kitalált kérdés, csak a szokásos mesélő szerintem.
aug. 9. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudd be annak, hogy ott volt a helyed azon a tanfolyamon. Meg kellett tanulnod amit ott adtak neked.

És lapozz!!!

aug. 9. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!