Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sötétedés előtt megmagyarázhat...

Sötétedés előtt megmagyarázhatatlan hangokat hallottam. Tapasztalt már valaki ilyet vagy hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez a dolog 2017 nyarán történt velem csak most újra hallottam.Órák óta ezen gondolkozok és egész éjjel nem aludtam ugyanis felidéződött bennem, ezért is döntöttem a mellett hogy közzé teszem ezt a dolgot. Először is leszögezném a legelején hogy ez nem egy általam kitalált dolog és nem poénkodásból teszem ezt közzé hanem ténylegesen megtörtént velem a valóságba és nem álmodtam és nem is voltam alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt! Ugyanis egyiket sem fogyasztottam soha. Illetve többen is hallottuk a hangokat. Szóval mielőtt ide csődülne jó pár db ilyen komment ezt kérem vegye figyelembe mindenki és aki nem tud normálisan hozzászólni kérem az ne is tegye semmilyen formában. Nos akkor leírom pontosan miről is lenne szó: 2017 nyarán nem tudom melyik hónapban de ha jól emlékszem Június tájékán minden este sötétedés előtt a hátsó udvar felől pontosan az ablakom alatt egy gyerek kacagást hallottam ami kb. úgy 3mp-ig tartott és ezt követően azonnal egy gyors dobolás szerű hangot hallottam ami először nagyon gyors volt aztán lassult folyamatosan egyenletesen és úgy ért véget hogy teljesen lelassult. Tehát maga a dob szólam először gyorsan hallatszott a végére teljesen lelassult és így is ért véget. Mikor ez megtörtént 2-3 estén keresztül egyáltalán nem foglalkoztam vele. Nem is figyeltem fel úgy igazán erre. Majd ezt követő napokban megint eltelt 2-3 ilyen alkalom hogy ezt hallottam ekkor már gondolkoztam hogy ez vajon micsoda de különösebben ekkor sem érdekelt csak már elkezdtem gondolkozni de annyival letudtam ezt az egészet hogy biztosan csak a szomszédban a gyerekek játszanak. Aztán újra hallottam ezt másnap és ekkor már érdekelt ez a dolog és ki is néztem az ablakon "teljesen ki is nyitottam az ablakot" de nem voltak ott a gyerekek a szomszéd udvarába, sőt senkit nem láttam és ki is mentem az udvarra mert még javába lehetett hallani a dobolást de a forrást nem találtam pedig tisztán hallottam. Elgondolkoztam de nem találtam magyarázatot és igazából nem is érdekelt ez a dolog különösebben csak kíváncsi voltam mivel minden este hallottam az ezt megelőző napokban is és fura volt és a fejembe pattant hogy hogyan is csinálhatnák ezeket a hangokat gyerekek ilyen egyenletesen meg pontosan na meg ugyan abban az időpontban minden este szóval fura volt. Érdekes módon másnap nem hallottam ezt a hangot pedig vártam...és eltelt kb. 1 hét ekkor teljesen elfelejtettem már ezeket a hangokat és ekkor újra a semmiből ugyan ebben az időpontban sötétedés előtt hallottam, a legérdekesebb az egész történetben az az hogy mikor újra visszatért ez a hang akkor szüleimhez gyorsan átmentem a tv-t kikapcsoltam és kérdeztem hogy hallják e ezt és ők is megerősítették hogy igen hallják. Elmeséltem nekik az egész sztorit és megerősítették azt is hogy már korábban ők is hallották többször is ezeket a hangokat de letudták az egészet annyival mint amire kezdetben én is gondoltam hogy biztos a szomszédból jön a gyerekek játszanak. Ekkor megkérdeztem tőlük hogy erre hogy képesek a 4-5 éves kisgyerekek mindennap minden este ugyan abban az időpontban így ebben a formában ilyen egyenletesen dobolni meg a lehető legpontosabban lassítani a dobolás ütemét meg ugyan azon a hangon kacagni ? Az a válasz jött hogy akkor a szomszéd tv vagy rádió. Ezeket a magyarázatokat az összeset kizárnám ugyanis pontosan ugyan abban az időpontban pontosan ugyan az a kacagás és ugyan az a dob szólam hallatszott, erre kiskorú gyerekek szerintem nem képesek, teljesen kizártnak tartom hogy a szomszédból az 5-6 éves kisgyerekek ezt véghez tudják vinni, kiemelkedően tehetséges zenész gyerekek pedig nem élnek errefelé a szomszédságban egy sem. De ha élne is miért kacag minden este ugyan azon a hangon pontosan ugyan azon a hangon dobolás előtt ? Akárhonnan nézem biztos hogy nem a kisgyerekek voltak a szémszédunkból. Továbbá soha egyetlen egyszer sem hallottam ilyen hangokat rádióból,tv-ből de még filmekből sem. Viccesnek tűnhet egyébként ez a sztori mert külső szemlélettel ha olvasnám talán én is viccesnek találnám ha valaki ilyesmi hangokról számolna be, de átélve ezeket egyáltalán nem volt vicces hanem borzasztóan fura,természetellenes és ijjesztő. Vissza gondolva az egészre mai napig kiráz a hideg. A saját véleményem erről az egészről az az hogy ezek túlvilági lények voltak és mondom ezt úgy hogy engem különösebben nem érdekel ez a témakör, nem nézek horror filmeket tucatszámra, sokat mondok ha azt mondom hogy évi 3-4 horrort megnézek. Illetve nincsenek és soha nem is voltak olyan baráti köreim ahol a témakör felmerült volna bármikor is szóval igen csak szkeptikus tartományban élek. Mind ezt azért is írtam le hogy ne gyertek azzal hogy sok a horror film nézés és sokat foglalatoskodok ezotériával mert ez egyáltalán nincs így. Azért ítélem meg úgy a velem történteket ahogyan mert más magyarázat erre nem létezik, legalábbis szerintem. Illetve ami a legfontosabb nem csak én hallottam a hangokat. Érdekelne hogy ti mit gondoltok és leginkább az hogy történt e már ilyen vagy hasonló valakivel ?

2019. máj. 30. 05:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Történt igen, velem! Pár éve volt az utolsó ilyen eset, hála isten azóta sem! Sokáig édesanyámmal ketten éltünk a házban és bizony mondtam neki h itt valami nem stimmel... hozzá teszem én is olyan tipus vagyok mint te, nem nézek horrort és elég hihetetlenül állok az ilyen olyan történetek mende-mondák elött de mikor te magad élsz át ilyesmit akkor az tényleg elgondolkodtató és szörnyen rémisztő!

Pár évvel ezelött szinte mindennap hallottuk hogy valaki jár az emeleten az én szobámban, de ezt mindig csak akkor észleltük ha mi lenn voltunk! Rendesen hallottuk a parketta jellegzetes hangját mint ahogy lépnek rajt! Édesanyám és én is, illetve barátnök, az akkori barátom, szoval nemcsak mi! Magyarázatot sose találtunk rá, és azota el telt már vagy 6-7év és azota se volt semmi ilyen! Szoval elhiszem abszolut hogy annyira meglepődtél ettől a hangtól, nem tudom tényleg, vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok! Vagy nem lehet hogy valami állat nálatok? Pl a cica meg a nyest tud kiadni ilyen gyerek siros, nevetős hangot! Ki tudja... ám én tuti nem mennék ki ilyen hang hallatán az udvarra se sötétben :D

2019. máj. 30. 09:03
 2/30 anonim ***** válasza:
8%
Szedd ki a fülhallgatót a füledből!
2019. máj. 30. 09:36
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Többen hallanak egy hangot és senkinek sincs meg legalább az iránya, hogy honnan jöhet?
2019. máj. 30. 10:07
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd fel a kérdést az állatok topikba is, mert szerintem ott lesz a válasz.Én valamilyen madárra tippelek.Egész meglepő hangokat tudnak kiadni.Pl a szarka, az még utánoz is.Elég ha valahol hallott ilyet.Megtetszik neki, aztán valahol a közelben utánozza.A fán, bokorban fűben észre sem veszed, csak hallod.
2019. máj. 30. 11:39
 5/30 anonim válasza:
100%
Ráadásul, ha állatokra vezetjük vissza az eseményt, az állatoknak rendkívül jó belső időérzékük van. Megszoknak egy bizonyos dolgot és azt mindig akkor csinálják. Pl. étkezés, nagyon fontos náluk a rendezett, nyugodt élet.
2019. máj. 30. 11:57
 6/30 A kérdező kommentje:
Kizártnak tartom hogy ez valamiféle emlős vagy madár volt, összetéveszthetetlenül kisgyerek kacagás volt. Több kutyánk,macskánk van és volt is már illetve egyéb más emlősök sírását,vinnyogását is jól ismerem. Madarakat is kizárom mert ezt a gyerek kacagás hangot szerintem nem tudják így kiadni továbbá azt a dobolást meg főleg nem. Egyébként 1-es a te történeted nagyon érdekes és ijjesztő is egyben. Szerencsére én nem a házunkon belül hallottam ezeket a hangokat.
2019. máj. 30. 12:41
 7/30 A kérdező kommentje:

Többen hallanak egy hangot és senkinek sincs meg legalább az iránya, hogy honnan jöhet?

A hangforrását csak én kerestem és nem jártam sikerrel, nem tudtam megállapítani hogy honnan jön a hang mert bármerre is fordítottam a fejem és bármerre is lépkedtem nem tudtam beazonosítani hogy honnan jön a hang. Ebből eredően is kizárt hog bármiféle állat lett volna a tettes.

2019. máj. 30. 12:52
 8/30 anonim ***** válasza:
82%
Igen nagy rá az esély, hogy madár volt. Sok olyan madár él, ami hangutánzásra képes. Szarka, szajkó, dolmányos varjú, holló, seregély (különösen fogékony rá). Találkoztam már kukorékoló, illetve nyávogó seregéllyel is. Behatárolni nem mindig lehet, főleg, ha a hangja visszaverődik valamiről. A varjú félék a diót magasról dobják le, hogy széttörjön és meg tudják enni. A dobolás erre is utalhat, pl ahogy a dió vándorolt lefelé. A hangot pedig gyanítom a szomszédból tanulhatta, vagy gyerek kacajhoz hasonlító hangú madár volt.
2019. máj. 30. 13:30
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer egy madárfészekből hallottam ehhez hasonló gyermek kacagást, nevetést. De csak akkor, mikor 5 méternél távolabbról hallottam. Mikor közelebb kerültem, 5 kismadár apró csivitelését tisztán ki lehetett venni. Visszalépve 5 méter távolságból ugyan úgy gyermekkacagásnak hallatszott.

A dobolás is emlékeztet egy esetre. Mikor egy autó tőzeget vitettem a kiskertembe, heteken keresztül hallottam minden este valami dobszólamot az udvaromban. Ezzel is úgy voltam, hogy járkáltam az udvaron, a hang nem változott. Mintha a fülemben doboltak volna. De más is hallotta, nem csak én. A lótetűk furkáltak lyukakat a kiskert melletti kemény földbe, és a több lyukból kijövő hangok alkottak dobolást.

Egyszer egy vékonyka faág ért neki a ház csatornájának, az szélcsendben állandó vinnyogó, visító, süvítő hangokat hallatott. Érdekes módon, mikor volt légmozgás, akkor nem lehetett hallani.

Már idősebb fejjel, új lakásba költöztünk. Heteken keresztül hallottunk a padlásról emberi léptek zaját. Mintha valaki határozott irányban járkált volna fent, egyszer erre, másszor arra. Volt, hogy egy éjjel négyszer is felmásztam a padlásra, de sehol senki és semmi. Aztán sikerült megfejtenem a rejtélyt, béléscsövet fűztem a kéménybe, és megszűntek a kísértetek.

Szülőfalum határában volt egy hely, ahol a dombokról visszaverődő visszhang 9 szótagot érthetően vissza adott. kb 150 méterrel arrébb, ugyan ezt fordított sorrendben lehetett hallani. Abban az időben szűnt meg a hét szótagos Tihanyi visszhang! Ezt csak azért mesélem el, mert aki tudja, hogy a hang, rezgések halmaza, és a rezgéshalmazok képesek modulálni egymást, az nem feltételez semmi törvényeken felüli megjelenést, semmi ezoterikust a dolgok hátterében!

2019. máj. 30. 14:12
 10/30 A kérdező kommentje:
Higgyétek el nekem is sokkal jobb lenne ha ezt az egészet letudhatnám annyival hogy csak egy madár volt vagy madárfészekből a fiókák. De már többször is leírtam hogy tisztán,hangosan hallottam hogy gyerek kacagás volt és ezt dobolás követte, olyan dobolás mintha ténylegesen egy dobon valaki gyakorolna és először gyors ütésváltást csinál majd egyenletesen lassítsa a végére pedig teljsen lelassul és így marad abba. Erre nem képesek a madarak főleg nem úgy hogy diót dobálnak, egy faág sem képes erre se szélben se szélcsendes időben. Ez a hang pontosan és összetéveszthetetlenül olyan volt mintha egy 5 éves gyerek kacagna egyet aztán pedig egy felnőtt mellette dobolni kezdene. Én is épp és normál emberi válaszokat kerestem erre az egészre. Talán az állna legközelebb ezekhez a hangokhoz és az a legjobb magyarázat hogy a szomszéd megviccelt minket minden este úgy hogy vezetéknélküli hangfalat nagyon jól elrejtett és lejátszotta ezt csak ugye ez egy hatalmas baromságnak hangzik de ezen kívül csak az maradt magyarázatnak hogy ez bizony túvilági lény volt vagy voltak.... Az emlősök,faág,messziről jött hang,madarak teljesen lehetetlen.
2019. máj. 30. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!