Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sötétedés előtt megmagyarázhat...

Sötétedés előtt megmagyarázhatatlan hangokat hallottam. Tapasztalt már valaki ilyet vagy hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez a dolog 2017 nyarán történt velem csak most újra hallottam.Órák óta ezen gondolkozok és egész éjjel nem aludtam ugyanis felidéződött bennem, ezért is döntöttem a mellett hogy közzé teszem ezt a dolgot. Először is leszögezném a legelején hogy ez nem egy általam kitalált dolog és nem poénkodásból teszem ezt közzé hanem ténylegesen megtörtént velem a valóságba és nem álmodtam és nem is voltam alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt! Ugyanis egyiket sem fogyasztottam soha. Illetve többen is hallottuk a hangokat. Szóval mielőtt ide csődülne jó pár db ilyen komment ezt kérem vegye figyelembe mindenki és aki nem tud normálisan hozzászólni kérem az ne is tegye semmilyen formában. Nos akkor leírom pontosan miről is lenne szó: 2017 nyarán nem tudom melyik hónapban de ha jól emlékszem Június tájékán minden este sötétedés előtt a hátsó udvar felől pontosan az ablakom alatt egy gyerek kacagást hallottam ami kb. úgy 3mp-ig tartott és ezt követően azonnal egy gyors dobolás szerű hangot hallottam ami először nagyon gyors volt aztán lassult folyamatosan egyenletesen és úgy ért véget hogy teljesen lelassult. Tehát maga a dob szólam először gyorsan hallatszott a végére teljesen lelassult és így is ért véget. Mikor ez megtörtént 2-3 estén keresztül egyáltalán nem foglalkoztam vele. Nem is figyeltem fel úgy igazán erre. Majd ezt követő napokban megint eltelt 2-3 ilyen alkalom hogy ezt hallottam ekkor már gondolkoztam hogy ez vajon micsoda de különösebben ekkor sem érdekelt csak már elkezdtem gondolkozni de annyival letudtam ezt az egészet hogy biztosan csak a szomszédban a gyerekek játszanak. Aztán újra hallottam ezt másnap és ekkor már érdekelt ez a dolog és ki is néztem az ablakon "teljesen ki is nyitottam az ablakot" de nem voltak ott a gyerekek a szomszéd udvarába, sőt senkit nem láttam és ki is mentem az udvarra mert még javába lehetett hallani a dobolást de a forrást nem találtam pedig tisztán hallottam. Elgondolkoztam de nem találtam magyarázatot és igazából nem is érdekelt ez a dolog különösebben csak kíváncsi voltam mivel minden este hallottam az ezt megelőző napokban is és fura volt és a fejembe pattant hogy hogyan is csinálhatnák ezeket a hangokat gyerekek ilyen egyenletesen meg pontosan na meg ugyan abban az időpontban minden este szóval fura volt. Érdekes módon másnap nem hallottam ezt a hangot pedig vártam...és eltelt kb. 1 hét ekkor teljesen elfelejtettem már ezeket a hangokat és ekkor újra a semmiből ugyan ebben az időpontban sötétedés előtt hallottam, a legérdekesebb az egész történetben az az hogy mikor újra visszatért ez a hang akkor szüleimhez gyorsan átmentem a tv-t kikapcsoltam és kérdeztem hogy hallják e ezt és ők is megerősítették hogy igen hallják. Elmeséltem nekik az egész sztorit és megerősítették azt is hogy már korábban ők is hallották többször is ezeket a hangokat de letudták az egészet annyival mint amire kezdetben én is gondoltam hogy biztos a szomszédból jön a gyerekek játszanak. Ekkor megkérdeztem tőlük hogy erre hogy képesek a 4-5 éves kisgyerekek mindennap minden este ugyan abban az időpontban így ebben a formában ilyen egyenletesen dobolni meg a lehető legpontosabban lassítani a dobolás ütemét meg ugyan azon a hangon kacagni ? Az a válasz jött hogy akkor a szomszéd tv vagy rádió. Ezeket a magyarázatokat az összeset kizárnám ugyanis pontosan ugyan abban az időpontban pontosan ugyan az a kacagás és ugyan az a dob szólam hallatszott, erre kiskorú gyerekek szerintem nem képesek, teljesen kizártnak tartom hogy a szomszédból az 5-6 éves kisgyerekek ezt véghez tudják vinni, kiemelkedően tehetséges zenész gyerekek pedig nem élnek errefelé a szomszédságban egy sem. De ha élne is miért kacag minden este ugyan azon a hangon pontosan ugyan azon a hangon dobolás előtt ? Akárhonnan nézem biztos hogy nem a kisgyerekek voltak a szémszédunkból. Továbbá soha egyetlen egyszer sem hallottam ilyen hangokat rádióból,tv-ből de még filmekből sem. Viccesnek tűnhet egyébként ez a sztori mert külső szemlélettel ha olvasnám talán én is viccesnek találnám ha valaki ilyesmi hangokról számolna be, de átélve ezeket egyáltalán nem volt vicces hanem borzasztóan fura,természetellenes és ijjesztő. Vissza gondolva az egészre mai napig kiráz a hideg. A saját véleményem erről az egészről az az hogy ezek túlvilági lények voltak és mondom ezt úgy hogy engem különösebben nem érdekel ez a témakör, nem nézek horror filmeket tucatszámra, sokat mondok ha azt mondom hogy évi 3-4 horrort megnézek. Illetve nincsenek és soha nem is voltak olyan baráti köreim ahol a témakör felmerült volna bármikor is szóval igen csak szkeptikus tartományban élek. Mind ezt azért is írtam le hogy ne gyertek azzal hogy sok a horror film nézés és sokat foglalatoskodok ezotériával mert ez egyáltalán nincs így. Azért ítélem meg úgy a velem történteket ahogyan mert más magyarázat erre nem létezik, legalábbis szerintem. Illetve ami a legfontosabb nem csak én hallottam a hangokat. Érdekelne hogy ti mit gondoltok és leginkább az hogy történt e már ilyen vagy hasonló valakivel ?

2019. máj. 30. 05:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

Minden bizonnyal egy túlvilági lény volt, aki unalmában gyerek kacajt imitált és dobolt hozzá, csak hogy halára rémítsen téged.😂

Nem tudhatjuk mi volt a ház körül, ami ilyen hangot adhatott, tehát csak tippelgetni lehet, de van rá logikus magyarázat. Nincs ebben semmi természetfeletti, de látom a logika nálad nem működik, inkább beképzeled, hogy egy szellem szórakozott veled.

2019. máj. 30. 15:19
 12/30 A kérdező kommentje:
Ha azt gondolod hogy az életben mindenre van logikus magyarázat akkor rendkívül szűklátókörű vagy, nagyon sok dologra nincsen logikus magyarázat. Továbbá ha ez veled történt volna meg teljesen máshogy állnál hozzá ehhez az egészhez. De le írtad a véleményedet, rendben van. Te így látod. De engem leginkább azok véleménye érdekelne akik tapasztaltak már ilyet mint pl. az 1. válaszoló.
2019. máj. 30. 15:43
 13/30 anonim ***** válasza:
Azért meséltem el több esetet, hogy lásd hányféle figurában képes megviccelni, becsapni az emberi képzelet! Az hogy 5 éves gyerek, ez csak a Te agyadban van. Ha a modulált hangok több irányból érkező rezgések modulációja, csak akkor meghatározhatatlan a hang forrása, iránya. Ezt a lótetű lyukakkal próbáltam illusztrálni. De ha elképzelhetetlennek tartod a valóságot, akkor élj inkább a hited szerint!
2019. máj. 30. 15:49
 14/30 anonim ***** válasza:

Akkor úgy írom le az esetem, hogy a pajta mellett gyermekkacajt hallottam, több napon át. De a környékünkön sem éltek már kisgyerekek ezért úgy tele lett a gatyám, hogy majd kicsuhadt.

Az udvari dobolástól is majd frász jött rám.

A csatorna vinnyogása is olyan illúziót keltett bennem, mint a Sikoly horrorfilm.

De ezek után sokat olvastam, tanultam, és a fizikai törvényszerűségeket rávetítettem a rémtörténeteimre.

2019. máj. 30. 16:00
 15/30 anonim ***** válasza:

Mellé nyúltál. Tapasztaltam ijesztő dolgot, Londonban, egy háznál. A felső emeleten libabőrös lett az ember, iszonyú nyomasztó hangulatot keltett, szinte nem kaptam levegőt, mintha valaki nem akarta volna, hogy ott legyek. A fából készült lépcső úgy recsegett, hogy hallottam a lépteket. Néha magától megszólalt a zongora, lerepült egy tányér, becsapódott az ajtó (nem volt huzat), kaparászás hallatszott...

Persze, erre is rá lehet mondani, hogy az agyam és az öreg építésű ház viccelt meg. Ki tudja...De ez nem kamu, valóban megtörtént. A te esetedben viszont 1000%, hogy nem szellem okozta. Érdekes, más örülne, ha nem szellemmel lenne dolga, te meg szeretnéd azt hinni.

#11 voltam.

2019. máj. 30. 16:05
 16/30 anonim ***** válasza:
16%

Nem szellemek. És van rá logikus magyarázat. Csak nehezen hiszik el az emberek, mert nem beszélnek róla a tv-ben. A neten viszont igen.

Az utóbbi években nagyon sok mindent feltaláltak, de nem hozták nyilvánosságra. Ilyen ez az eszköz is, mely segítségével hangot lehet közvetíteni bárhova.Itt egy link, ahol a fejbe közvetítik a hangot. De mondom, bárhová lehet és bármilyen hangot. Ennek a készüléknek az ára a videóban 1000 euró. Egyeseknek van ilyen vagy ehhez hasonló eszközük és szórakoznak az emberekkel.

[link]

2019. máj. 30. 16:31
 17/30 anonim ***** válasza:
#16 ezt itthon meg lehet találni?
2019. máj. 30. 19:40
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
17 : Igen, Budapesten volt is egy ilyen bemutató, ahol ezt és ehhez hasonló technológiát mutattak be, és meg is lehetett venni. Van is valahol egy linkem, de nem találom. Azt viszont tudom, hogy bűnözők is megvették, és nem igazán jó célokra használják. Mert vissza is lehet élni vele nem is akárhogyan. Azért kell tájékoztatni az embereket szép lassan, hogy ne verhessék át őket.Ráirányítják valakire, mondjuk a szomszédból, és a szerencsétlen azt hiheti, hogy skizofrén lett, hangokat hall, rohan az orvoshoz, akik begyógyszerezik,pedig csak a kevéssé ismert technológia áldozata lett.
2019. máj. 30. 20:40
 19/30 anonim ***** válasza:
Értem, de azért reméljük inkább a hasznos oldala lesz elterjedtebb
2019. máj. 30. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Annó velem is történt ilyen megmagyarázhatatlan dolog. Én nem hangokat hallottam, hanem fürdés közben az egyik samponos flakon elmozdult kb 45 fokkal, amikor pont odanéztem. Azonnal kiugrottam a kádból, és kimenekültem a fürdőszobából. Nagyon megijedtem.
2019. máj. 30. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!