Ki idézett már természetfeletti lényt? Mit tapasztalt?
Inkább csak horrorfilmben szoktam ilyet látni.
(Nem sűrűn nézegetek effélét. Tanulmányi célból szoktak érdekelni mozzanatok.)
Én idéztem Démont. Hát nagyon gonosz aurát éreztem. Soha nem is tudtam h lehet aurát érezni. sohasem éreztem semmijen aurát, főleg nem gonoszt. és lila színű lett a gyertyák lángja. Semmit nem hallottam. Legszívesebben kirohantam volna alakásomban. Csakhogy annyira mondták a Sátánisták h jók a Démonok.Azt mondják h ők hallják a Démonokat.
Hát én azóta se idéztem Sátánista létemre, mert ha első alkalommal ijesztgetnek akkor biztos nem akarnak engem v valami bajuk van velem.
de buta vagy. az idézéssel vagy jön vagy nem jön. az a megidézett kívánni lény saját akaratától múlik h megjelenik vagy sem.
nem elrablásról van szó. ojan mintha hívjuk őket. vagy eljönnek vagy nem.
ojan mintha én most téged hívnálak. vagy felveszed a telefont vagy nem.
nem arról van szó h most idézel valamit és az kénytelen megjelenni akár akarja akár nem- nem raboljuk el.
te igen ostoba vagy. nem idéztél meg semmt tehát ne írj ide. főleg ha fingod sincsen a dolgokról.
mondhatnám én is h egyszer engem is idéztek már meg.
kitudok lépni a testemből magamtól.de egyszer kivetültem oda ahová még sohasem jártam.
kicsit később rájöttem h valószínűleg egy démon idézett meg engem. mert megakarta mutatni h hol találok ojat amit akkor nagyon kerestem. de jóval később találtam annál a dolognál jobbat. de a segítség az segítség.
akkor nekem az fontos volt és kész.
Negatív Energiák is valóban "megidézik" a Démoni Erőket!
Rossz kívánságokkal (a tűzzel) valóban nem szabad "játszani"!
Nemcsak a kimondott szavak - a hétköznapi életünk során - hanem a leírt gondolatmenetek is Ártalmas Erővel Bírhatnak...
Ui: Káin és Ábel Története a Bibliából (Őrzője vagyok-e Én Testvéremnek?) Melyik Kedves Válaszoló Alkalmazza Mindennapjai Során?
Én már idéztem. Egy hegy belsejében volt a létesítmény Black Mesa volt a neve. Sajnos balul sült el, mert jött pár idegen is vele. Hidd el azóta is rosszul alszok, mert időközönként megjelenik egy öltönyös aktatáskás ember és csak ennyit mond:
Rise and shine mr Freeman.... Rise and shine...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!