Volt-e már paranormális élményetek, és ha igen, hogy reagáltatok rá, hogy dolgoztátok fel?
Remélem fogok tudni aludni.
1 órája kb boltba jártam, álltam a kasszánál láttam ahogy magától leesett szembe a polcról csak úgy egy doboz, mondtam is itt a szellem. Nem telt el sok idő megjelent csak úgy a semmiből valaki akivel spirituális kapcsolatban állok :D :D :D
Abban a másodpercben amikor megtörtént gyakorlatilag lefagytam...
Aztán rémálom nélkül feldolgoztam :D
#Szellemestalálkozó
Már volt lidérces álmom, ahogy a nagykönyvbben meg van írva, pedig soha nem foglalkoztatott a téma, utána se olvastam azelőtt
meg volt már olyan, hogy este arra ébredtem, hogy valaki áll az agyam mellett. Egy magas fekete alak, arc nélkül, engem nézett. Elég ilyesztő volt.
Mondjuk sose szerettem a gyerekszobámat, régi öreg ház volt, az első éjszaka óta rosszul éreztem magamat benne.
Hál' Istennek már elköltöztem onnan, ebben a lakásban nincsenek ilyenek, mert csak 10 éves, még senki nem öregedett ki belőle.
egyszer az erdőben sétáltunk és láttunk valami nagy fekete állat csoúrdát ami mászkált az erdőben
az évtizedek óta az erdő szélén lakó bácsitól megkérdeztük hogy mi a fene az látta-e ő már. Azt mondta hogy ez a loú(nem tudom jó írom-e)?
Másnap a faluban mondták, hogy az erdő széli ház tulaja évekkel ezelőtt elhunyt.
3 Napja költözködünk és tegnap,
Épp mosogattam amikor a hálószobából hallottam hogy valaki befújta a légfrissítőt (mindig nyitva vannak az ajtók,2 szobával arrébb van a konyha) berohantam mert pont bent volt a gyerekem (5 hetes)hogy mégis mi volt az és éreztem a légfrissítő illatát.
Csak mi voltunk a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!