Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Volt-e már paranormális...

Volt-e már paranormális élményetek, és ha igen, hogy reagáltatok rá, hogy dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
Tudtatok-e északa aludni, voltak-e rémálmaitok, vagy csak megpróbáltátok elfelejteni az egészet?

2018. aug. 18. 17:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
76%

Megverhettek, ha ez kamu:

Nekem idén júniusban volt néhány paranormális élményem.

Akkoriban volt hogy éjjel fél 1-ig is fennmaradtam olvasni.

Egyszercsak random kinézek az ablakon, és látok egy kb. macska méretű lényt elfutni az út szélén. (100% h nem 1 macska volt, mert láttam volna a bundáját az utcai lámpa fénye alatt.Ez a lény pedig 4kézláb futott, kopasz volt és áttetsző) A következő pillanatban a nagyon jó zárral rendelkező ajtaja a szobámnak lassan kinyílt és visszacsukódott (Semekkora szellő, szél nem volt akkor).

Következő nap pedig a néhány hónapja vett Samsung telefonomon 3 ismeretlen eredetű képet találtam. Mindegyik nagyon rossz minőségű, pixeles volt, ezért semmit sem tudtam 1ikből se kivenni. Talán jobb is.

Egyébként nem voltak rémálmaim, és örültem annak, h végre van 1 paranormális élményem. Remélem nem felejtem el.

2018. okt. 11. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy dolgozták fel? Figyelj akiknek vannak ilyen élményei” azok ott legbelül akarják hogy legyen.. hogy megtörténjen valami” és azokkal történnek is dolgok. Nagyon ritka az hogy az a “valami” kiválaszt egy olyan embert aki ki### ul nem hisz az ilyenekben és nem is fél semmitől mert “úgy sincs” mert aki amit írtam akarja ott... az be is vonza azt ergo-érzik” hogy...
2018. okt. 11. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Paranormális a tárgyak mozgása,zörgése? Az,hogy szüleim házában egymástól függetlenül,ha a pincében voltunk,fennt a konyhából hallottuk ahogy a vaslábú szék csikorogva csúszik a járólapon?Az,hogy a felső szintre vezető lépcső,ami kb. 32 éves,a mai napig ropog,úgy mintha valaki lépésről lépésre felenne rajta vagy lejönne?Az,hogy egyedül a házban mindig féltünk? Ébresztőóra eltűnt az éjjeliszekrényről ,minden felkutattunk hol lehet,majd 3 nap múlva esti lefekvésnél a már megágyazott ágyban a takaró alól lógott ki?Kutya,macska nyugtalan a házban? Csendben este jön a hideg érintés szerű érzés és suttogás,de nem lehet érteni miről suttog a valami vagy valaki,csak az elejét,hogy "figyelsz"?A suttogós már a mostani panelban,ami egy idős páré volt,mamit 4 nappal halála után találták meg itt.Kutya rendszeresen megtorpan és morog a lakásban. Megáll,meredten néz egy pontot és morog,meg elkezd remegni.Egy alkalommal,amikor épp olvastam,szemem sarkából láttam tőlem balra egy lassan mozgó sötét nagyobb füstszerű foltot,odanéztem,a kutya mellettem szintén ennek a mozgását nézte. Párom mellettem feküdt,arra lett figyelmes,hogy mit nézünk és követünk a fejünk elfordításával,ekkor eltűnt az. Ha ezek azok,akkor igen ☺
2018. okt. 12. 06:44
 14/15 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
75%
#10: És milyen képek jöttek vissza? Hogy nézett ki a lény?
2018. okt. 27. 03:50
 15/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Sajnos csak annyira emlékszem, amit leírtam, illetve egy furcsa érzésre, mint amikor egy kád vízben fekszem.
2018. nov. 20. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!