Éjszakánként megmagyarázhatatlan hangok, mitől lehet?
Mindig is hittem az ilyen dolgokban, és régebben történtek már velem furcsa dolgok. Pár napja kezdődött, egyik éjszaka fura kaparászásra ébredtem, felkeltem hogy utána járok a hangnak, senki nem volt ébren, csak anyukám lakkozta a körmét a fürdőben. Visszafeküdtem és abbamaradt.
Következő éjszaka egész furcsa, pici, nem is tudom elmagyarázni, folyamatos kattogás szerű hang volt, amit már hallottam régebben.
Tegnap éjszaka volt a legdurvább talán, olyan fél egy körül, még nem aludtam, amikor hallottam hogy valami motoszkál az ágyban, de a barátom nálam aludt úgyhogy rátudtam, hogy csak ő az. De csak nem hagyta abba, egy 5 perc után rákérdeztem hogy alszik-e, mondta hogy mostmár nem, és el is múlt a hang. Percekkel később visszaaludt, amikor a másik oldal felől hallottam ugyanezt a hangot, mint amikor valaki végighúzza a kezét a matracon. Na ekkor elegem lett és a telefonomért nyúltam hogy világítsak. Elmeséltem a barátomnak, hogy kezdek megőrülni, de nem hallottam többet.
Amikor a barátom nálam alszik, csak akkor, beszél álmában meg furcsa, rossz álmai vannak, ami miatt meg ő kelteget folyamatosan, szóval elegem van hogy alig alszok éjszakánként.
Mi lehet ez?
Valóban ki kell zárni minden más, racionális, hagyományos magyarázatot a jelenségre. S ezek után lehet lehetőségként számolni a szellemi tevékenységgel.
Ehhez pontosan át kell gondolni az egészet és figyelembe venni minden körülményt.
Az, hogy ha a barátodnak csak nálad vannak rossz álmai, természetesen okozhatja az is, ha nálatok valóban van egy valamiféle negatív energia, de okozhatja az is, hogy nem a "megszokott" helyén alszik, hogy esetleg nem szokta még meg kellőképpen azt a helyet.
Ha szellemi tevékenység áll a háttérben, akkor lehet egy, a testi halála után még a szellemvilágba át nem kelt szellem - őt meg kellene próbálni átsegíteni.
Lehetséges, hogy a saját tudatod hozza létre ezeket az érzékeléseket, s ilyen értelemben a saját fantáziád keltette démonok hangját hallod. Ez valószínűbb akkor, ha rajtad kívül más nem észlel hasonlót.
Ha ez áll fenn, akkor számodra kell a leli és/vagy mentális egyensúlyod helyre hozni.
Ha pedig szellem, akkor meg kell kísérelni a hazasegítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!