Látott már valaki valamilyen megmagyarázhatatlan lényt az erdőben?
Figyelt kérdés
-furcsa állatok
-kobold
-szellem
-UFO
ÉRTELMES, NORMÁLIS VÁLASZT!
2014. dec. 31. 10:24
1/11 A kérdező kommentje:
linket! pls
2014. dec. 31. 10:45
3/11 anonim válasza:
Igen. A napokban történt.. Nem szívesen beszélek róla.. SENKI NEM HITT NEKEM!! Elbújtam az erdő sűrűjébe egy bokorba. Szürkület volt.. közel jött hozzám de nem vett észre.... egy loú volt.
Béla vagyok.
4/11 anonim válasza:
Yeti, slenderman, ufo, ebbe a sorrendbe
5/11 anonim válasza:
Mégis milyen linket akarsz? Nem kódolom le rögtön azt amit látok hiperhivatkozás formába.
Egyébként miután megkérdezed, hogy látott-e valaki koboldot vagy erdei UFO-t, nem szokás azt írni, hogy "ÉRTELMES, NORMÁLIS VÁLASZT!"
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
én láttam egy óriás erdei polipot ami leszedett az égről egy ufót és slenderman szált ki belőle elővett egy m16-ost és anyonlőtt engem, most szellemként írok
9/11 anonim válasza:
Én láttam a kétlábon járó fitymacsattogtatót!
10/11 Tóth Péter Tamás válasza:
Én ezt a lényt láttam: https://www.youtube.com/watch?v=TvGplscz3pQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!