Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Éjszakánként megmagyarázhatatl...

Éjszakánként megmagyarázhatatlan hangok, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mindig is hittem az ilyen dolgokban, és régebben történtek már velem furcsa dolgok. Pár napja kezdődött, egyik éjszaka fura kaparászásra ébredtem, felkeltem hogy utána járok a hangnak, senki nem volt ébren, csak anyukám lakkozta a körmét a fürdőben. Visszafeküdtem és abbamaradt.

Következő éjszaka egész furcsa, pici, nem is tudom elmagyarázni, folyamatos kattogás szerű hang volt, amit már hallottam régebben.

Tegnap éjszaka volt a legdurvább talán, olyan fél egy körül, még nem aludtam, amikor hallottam hogy valami motoszkál az ágyban, de a barátom nálam aludt úgyhogy rátudtam, hogy csak ő az. De csak nem hagyta abba, egy 5 perc után rákérdeztem hogy alszik-e, mondta hogy mostmár nem, és el is múlt a hang. Percekkel később visszaaludt, amikor a másik oldal felől hallottam ugyanezt a hangot, mint amikor valaki végighúzza a kezét a matracon. Na ekkor elegem lett és a telefonomért nyúltam hogy világítsak. Elmeséltem a barátomnak, hogy kezdek megőrülni, de nem hallottam többet.

Amikor a barátom nálam alszik, csak akkor, beszél álmában meg furcsa, rossz álmai vannak, ami miatt meg ő kelteget folyamatosan, szóval elegem van hogy alig alszok éjszakánként.

Mi lehet ez?

2017. aug. 14. 10:44
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
CSAK Te hallod?
2017. aug. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!