Micsoda lehet eme megmagyarázhatatlan jelenségek sora mamám házában?
Szombat este volt unatkoztam néztem a TV-t mamám behozza a vacsit neki kezdek kortyolok párat a teámba mamám elmegy aludni egyszer csak kb 10:30 lehetett semmi huzat se volt és az ajtó kinyílik magától de rohadt erősen és neki csapódik a falnak na akkor befostam és hideg is lett a szobába egy picit
aztán vasárnap reggel a mamám elment boltba akkor meg csak leesik egy bögre a polcról Most délután meg vittem neki pőrkőltet mert főztünk beszélgetünk a konyhába és magátol a konyha ajto nyílt ki
Nem jól záródnak az ajtók. Ilyen sűrűn előfordul, a legkisebb szélben, vagy ha jármű megy el a ház előtt. A bögre is ezért eshetett le. Vagy csal a polc szélére volt téve.
NEM a középkorban élünk már.
Orkán erejű huzatnak kell lennie a lakásban ahhoz, hogy kivágódjon a szobaajtó és levigye a huzat a bögrét a polcról.Egy enyhe szellőtől nem fújja szét a tárgyakat.Ezt azért a szkeptikusoknak is illene tudni.
Valószínű tehát, hogy poltergeist jelenség van ott.Tinik közelében leggyakoribb, vagy frusztrált személyek körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!