Természetfeletti dolgok után szeretnék kutatni, de nem tudom, hogy fogjak hozzá! Ilyen kutatásokat hogyan végezzek?
Szia!
Több lehetőség is adódik.
1.) Először is csatlakozol egy ilyen szervezethez személyesen. Ami persze M.o.-n ritka, sőt csak ufósat ismerek. Ott olyan lehetőséged van, hogy elvállalod azt a "melót", hogy ha az adott körzetben, megyében ufót észlelnek, akkor a hívás vagy a bejelentés hozzád érkezik be és ezt te kivizsgálhatod személyesen úgy hogy elutazol a helyszínre, kihallgatod a szemtanút, majd pedig az adatok összességét tovább küldöd a szervezetnek.
2.) A másik lehetőség hogy saját szakálladra dolgozol, azaz önerőből és pénzből meglátogatsz ilyen helyeket, ahol furcsaságok történtek vagy beszélhetsz szemtanúkkal. Próbáld minél jobban felgöngyölíteni a szálakat.
Én már pár ilyen helyen voltam. Pl. egyszer egy Mária-jelenés helyszínén. Megnéztem minden szegletét, fotóztam, megnéztem mi a hely történelme. Beszéltem 1-2 odajáró emberrel, hogy mit hisz a jelenségről. Aztán pedig az ottani papok "fejesét" kérdeztem meg a dologról. Az eredeti dokumentumokat szerettem volna megnézni a jelenésről még, de kiderült, hogy persze azokat nem ott őrzik, hanem egy másik város levéltárában tekinthető meg. Azt már sajnos nem sikerült megnéznem.
Sok sikert!
Kettő dolog lehetséges:
A hiszel az ilyen dolgokban, logikusabb egyáltalán bele se kezdeni. Ha viszont csak simán érdekel, akkor látogass olyan helyeket, ahol furcsa dolgokat tapasztaltak.
Nemreg lattam egy filmet Stephen King irasa alpjan keszult, eleg horroros, de nagyon izgalmas : egy kutatorol szol aki termeszetfeletti jelensegekkel foglalkozik. A cime valamilyen 4-jegyu szam, egy NewYorki hotelszoba szama ez.
Eloszor talan nezd meg, es gondold at, valoban paranormalis jelensegek utan akarsz kutatni.?
Ne halgass rájuk!!!!!
ÉN már 4 jegyzetet irtam szörnyekről, démonokrol, szellemekröl és egyéb ijenekröl.
A lényeg az, hogy nem jol nézed a dolgokat!
elsőnek olvass blogokat majd abbol dolgozd fel, és onnan már mennifog!
irhatsz emailt el is küldhetek pár jegyzetet.
Ha bár mikor kell kérdés, segítség (e-mail az emailos nevem: hornyakcs2001@gmail.com)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!