Mi hűti így le a szobát, mivel ütköztem össze?
Lehet, hogy lázas vagy, mérd meg a lázadat, mert akkor még a legmelegebb helyen is fázik az ember. Esetleg valami rohamod volt.
Persze lehet gonosz szellem keze is a dologban, feltéve ha létezik ilyen, de szerintem előtte vizsgálj meg minden lehetséges okot.
Máskor elég pár perc szellőztetés is, ha becsukod időben az ablakot nem hűl le nagyon a levegő!
Szívesen.
Szia!
Ez velem is így van,hogy nagyon rosszul érzem magam a szobámban,főleg éjjel....És lehetséges,hogy szellem volt,mert én olvastam egy oldalon,hogy ha szellem van a házban,akkor hirtelen fáznak,aztán pedig majd megsülnek...Szerintem biztos hogy szellem van nálad,és nem akarlak megijeszteni,de ez így van,mert mástól nem lehetett....De ha tényleg igaz ez a történet,és nem csak unatkoztál,akkor hívj egy papot,vagy egy hozzáértőt.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!