Hogyan kell berendezni egy szobát a Feng-Shui szerint? (ez lehet hogy hülyén fog hangzani) A gardróbot is be lehet rendezni Feng-Shui szerint? Én arra gondolok, hogy a ruhákat hogyan kell elrendezni.
Kérlek akik nem hisznek a Feng-Shui-ban azok ne írjanak, mert feljelentem őket (lehet, hogy nem szép ilyet írni de nekem nincs kedvem, hogy lehülyézzenek...*-*")!!!
Előre is köszönöm!!
UI.:alapból nem vagyok ilyen csak, volt pár kérdésem amihez azt írtak, hogy menjek dilidokihoz...a rendes válaszolóknak meg köszönöm előre is!!
1 vegyél eg feng-shui könyvet ami a lakberendezésről szól
2 told át az ágyad máshova, mint ahol volt, az asztalodnál a szék ne álljon háttal az ajtónak
3 alaktís ki sarkokat - szerelem sarok, gazdagság sarok, meg amit még szeretni. A szerelem sarok elengedhetetlen kellékei az idolokról készült képek, az aktuálisan őtszeretem pasi képe, piros és rózsaszín giccsek, kelmék, párnák, dobozok. Gazdagságsarokban aranyszínben ugyanez, Bill Gates fotója szerencsét hoz.
4 az elefántok nagyon fontosak. Minnél több, annál jobb, a vélemények megoszlanak arról, hogy akkor most az ajtó felé fordított ormánnyal hoznak szerencsét vagy nem.
5 hívj ezoterikus embereket, akik megkeresik a vízereidet, halottlátót, hogy megnézze, maradtak-e ott az előző lakók után szellemek és elűzze őket
6 próbáld meg összeegyeztetni a nyugati kényelmes és komfortos szoba eszményét a keleti puritánul fülledt szobák hangulatával. nem fog sikerülni. ha mégis, fotót, lakberendezőtehetség vagy
7 a feng shui fontos részét képezik a szőnyegek, a falon is, a párnák, a földön is, és a dobozok, mindenhol.
Honnan tudjátok, hogy én miket olvasok? Mi van ha éppen főzésről vagy a barkácsolásról is olvasok? És képzel nem a Google a barátom...amúgy meg a pasiknak is jobban bejön ha egy nő okos nem pedig plasztik cica aki csak arról tud beszélni, hogy milyen rúzst vett...*-*"
Csunyának sem mondhatom magamat mielőtt ezt szűrnétek le belőle amit írtam!
A legbugyutább nőket szokták érdekelni az ilyen újkori csodavallások, mint a horoszkóp, a feng-shui, a jóslás és a távgyógyítás, meg a "reformétkezés" (ami annyit jelent, hogy zöld trutyikat isznak, ami állítólag természetes és egészséges).
Tudod mikor leszel okos valaki szemében? Ha saját véleményed lesz a dolgokról. És azokat meg is tudod védeni észérvekkel. Az ezo bullshit nem ilyen téma...
Igen is van saját véleményem! És ha hiszed ha nem sok témához is hozzászólok (pl.:kertészkedés, szépség és divat, lakberendezés, állatok és utazás)!
És nő vagy vagy férfi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!