Hogy tudnám berendezni a szobámat, vagy esetleg a lakás más helységeit is a Feng-shui szerint?
Általában nem hiszek az ilyenekben,de amióta elköltöztünk azóta egyszerűen nem jön össze semmi,akármennyire is gürcölök minden tervem fuccsba megy,és már nemtudom elképzelni mi lehet az oka.Láttam ezt a Feng-shui dolgot a tévében és néztem is a google-ben róla dolgokat,de így tudatlanul gondoltam megkérdezem itt,hátha ért valaki ehhez,és esetleg leírnám most hogy van berendezve a szobám.
előre is köszönöm
17/L
ez ennél sokkal bonyolultabb. ez olyan mint egy teljes asztrológiai elemzés, csak itt nem az ember születési dátuma alapján, hanem a ház égtájai és helyiségei alapján.
azt javaslom, ha érdekel, kezd el tanulmányozni.
az első lépés hogy rendet tegyél a lakásban, legyenek tágas, világos jól szellőztethető helyigek lim lomok nélkül. aztán jöhet a betájolás.
Hogy tudnám berendezni a szobámat, vagy esetleg a lakás más helységeit is a Feng-shui szerint?
gondoltam bemásolom neked mégegyszer a kérdést,amely csak a lakás szobáira vonatkozik,nem pedig a ház eltájolásásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!