A Feng-Shui-ban az egészség a lakás melyik részén található?
Neeeeeem! A világon semmi köze az égtájakhoz, meg hogy mióta laksz ott.
A báguá térkép szerint ha a bejárat felől nézed a helyiséget/lakást, akkor 9 egyenlő négyzetre felosztva 9 területet kapsz. Ezek közül az egészség területe a tőled eggyel távolabbi sorban van (tehát középső sor), bal kéz felől.
Igen,úgy van ahogy a 2. válaszoló írta.
Bár már régi a kérdés, javaslom, ha valóban pontos ismereteket akarsz, érdeklődj utána hozzáértőktől, ne egy ilyen oldalon, ahol akárki akármit ír!
"Amatőr ismereteim"-től függetlenül számomra a többi válaszból se derül ki, hogy feng shui-szakértő írta volna! Ismereteim (a feng shuis könyveimen kívül) onnan származnak, hogy amikor egy bizonyos ok miatt fontos volt az egyik feng shui-s "sarok", egy fórumon utána érdeklődtem, és 2 különböző feng shui szakértő is válaszolt. Mindkettő más-más irányzatot tanult (ugyanis több is van), nagyon részletes infókat küldtek, így 2 különböző irányzatba nyertem bepillantást. (Ha kéred, küldök néhány ilyen általános oldalt.) Pl. nekünk abba a bizonyos "sarokba" nem olyan szín való, amit a feng shui általánosan ír, ugyanis a színek alkalmazását befolyásolja az ott lakók születési dátuma is (ezt azért írom, mert hátha Te is ebben gondolkodsz!). Azt írták, hogy a feng shuiban 2 féle felosztás ismert, az egyik a 9 négyszögre, a másik sugár irányban a lakás közepéből kiindulva mintegy tortaszeletekre (remélem, így érthető), és mindkettő ez utóbbit használja. Bár, ha jobban utánagondolsz, a 2 felosztás fedi egymást! :)
Első vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!