Hogyan kell berendezni egy szobát a Feng-Shui szerint? (ez lehet hogy hülyén fog hangzani) A gardróbot is be lehet rendezni Feng-Shui szerint? Én arra gondolok, hogy a ruhákat hogyan kell elrendezni.
Kérlek akik nem hisznek a Feng-Shui-ban azok ne írjanak, mert feljelentem őket (lehet, hogy nem szép ilyet írni de nekem nincs kedvem, hogy lehülyézzenek...*-*")!!!
Előre is köszönöm!!
UI.:alapból nem vagyok ilyen csak, volt pár kérdésem amihez azt írtak, hogy menjek dilidokihoz...a rendes válaszolóknak meg köszönöm előre is!!
Imádom a történelmet, 5 voltam végig, zenéhez is hozzá tudok szólni (inkább a mostani trendhez, ki adod ki új zenét)
és az olyan férfiak nem érdekelnek aki régi zenéket hallgatnak! Az irodalmat meg egyenesen utálom de csak azért mert utálok verset tanulni...:)És ha egy férfi azért hagy el ami nem vagyok az menjen is és soha ne jöjjön vissza!!
Szerintem tényleg ne foglalkozz ezzel.
Amúgy a neten is fent van.
Nem akarlak megbántani: a személyed hidegen hagy, de mi lesz, ha átrendezed, és mondjuk mégsem tetszik? Vagy te is bemagyarázod, hogy "húú elkészültem dejó...mostmár sokkal jobban érzem majd magam"... addig, amíg el nem hiszed majd?
Nem bántani akartalak, csak tudom, hogy milyen pengevékony a határ ilyenkor a megszállottság és a józan ész között.
Ha a feng-shui berendezést tekintve hasznos lenne, akkor a nagynéném már évek óta jobban érezné magát.
Első dolgod az legyen, hogy lomtalanítasz, selejtezel, majd jöhet a takarítás, és csak utána rendezd át feng shui szerint a dolgokat. Ez nagyon fontos és elfelejik. ha ezeket elmulasztod nem fog jól működni a dolog és olyan erőket is felerősítesz, amit nem is akartál.
Biztos van valami jelentősége, hogy hogyan rendezed el a szekrényt, de inkább annak van, hogy melyik területre esik és mit pakolsz így bele. De az ember egyénisége is legyen benne, hiszen ha csak feng-shui szempontból csinálsz valamit, pakolsz és mondjuk nem tetszik, nem szereted, akkor máris nem jó lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!