Természetfeletti dolgok után szeretnék kutatni, de nem tudom, hogy fogjak hozzá! Ilyen kutatásokat hogyan végezzek?
Figyelt kérdés
#ezoterika #kutatás #túlvilág #természetfeletti #fantasy #paranormális #poltergiest #szellem jelenségek
2013. dec. 27. 17:10
11/14 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok, és szabadidőmben paranormális kutató, és ez ma már igen is elismert felfedezésre váró terület!
2014. máj. 8. 19:11
12/14 anonim válasza:
Teljesen meg tudlak érteni, engem kicsi korom óta érdekel a természetfeletti. Én a Hihetetlen! című magazint tudnám ajánlani neked. :)
13/14 anonim válasza:
Minden ezotériával foglalkozó temészet felettiben hívő ember nagyon rosszúl cselekszik ,hogy ilyenbe akar belekezdeni mert ezekbe a dolgok nem az istentől származnak értem ezen a szeánszokat a tudatmódusult álapotot és pármilyen paranormális jelenséget amit lát át él.Nem egy barátom beszámolt rolla ,hogy megkérdeztem töllük kérdezzék meg most ,hogy a teremtővel beszélek és negatív választ kaptak,és ha bele gondolsz ki az vagy kik azok aki nem a teremtő ugyanúgy kapcsolatba képes lépni veled megajándékoz öremmel vagy bármivel? Ne érdekeljen mert nagy az uzsora kamat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!