Látott valaki közületek UFO-t?
Általában fényjelenséggel járnak, bár ez figyelemfelkeltés a részükről, valóban nem mind UFO észlelés. Én 1 és fél hónapja (durván) láttam egyet legutóbb, amiről nem tudtam eldönteni, mi lehet az (már ami a te kérdésednek megfelel). Az ég tiszta volt, de már sötétedett, felhő nem volt az égen, viszont tökéletesen be lehetett látni még így is az egészet. Egy repülőgép nem sok, annyi nem volt a közelben, vagy a látóteremben, pedig igen erősen kémleltem az eget, mint mindig, amikor lehetőségem van rá. Egy pillanatra hajtottam le csak a fejem a kutyámhoz, majd vissza néztem, és egyszer csak ott volt. Sárgás-vöröses fényben izzott eleinte (erősebb volt a fénye, mint a közelben járó gépeknek, a nap sem világíthatta meg), majd váratlanul ezek a fények megszűntek, mintha céljukat elérve lekapcsolták volna, és a forrás tovább mozgott a környéken, rendkívül gyorsan. Matt, feketés-szürkés színe lehetett, a formája igen érdekes volt, oldalról mintha korong vagy erősen kis szögekkel megáldott háromszög alakú lett volna, de nem az a jellegzetes utasszállító hatása (elég sokat láttam már, vegyes fényviszonyok között, meg tudom különböztetni). Nem bocsájtott ki fényt azután (pedig ez a repülőgépeknél megszokott, legalábbis az utasszállítóknál, főleg éjjel), de még pár másodpercig ott volt a környéken, maga után pedig semmit nem húzott. Volt, hogy megállt, lebegett egy helyben majd ismét elindult ugyanabba az irányba, ezt háromszor ismételte meg ha jól emlékszem, majd végül egyenes úton haladva pillanatok alatt eltűnt az égről.
Próbáltam vizsgáltatni, hogy nem-e egy repülő lehetett, de a kezdetleges irányát tekintve nem lehetett az, mert amekkora látóterem volt, biztos, hogy 1-2 másodperc alatt nem tehet meg akkora távolságot, főleg nem egy repülőgép sebességével, ráadásul úgy, hogy szembe voltam vele. Emellett eléggé összpontosítottam, láttam már ilyen fényviszonyok mellett repülőgépet, azok fehérek, és még az ilyen fény mellett is meg lehet állapítani, ez azonban sokkal sötétebb volt, sokkal. A felépítése is más volt, mint egy utasszállítóé, a mozgása is éppúgy, mint a gyorsasága.
Hasonlót 2 évvel ezelőtt láttam, melyet 2 héttel egy fura, elég erős fényjelenség előzött meg (napra s csaknem órára pontosan). Lehet, hogy van összefüggés a látottakkal kapcsolatban, mindenesetre ebben az évben ez volt az első ilyen típusú tapasztalatom, amiben nem csak fényjelenség volt érzékelhető.
Én láttam már UFÓ-t pár haverommal együtt úgy karácsony körül este felé
haverjaimmal kocsival mentünk el a
nagybátyámhoz, mert a nagybátyám
egy másik városban lakik gondoltuk
benézünk hozzá mentünk az
autópályán amikor is három ilyen
fénygömb haladt el a kocsi felett
megálltunk a kocsival kiszálltunk és
láttuk, hogy egyszerre csak megálltak a levegőben láttuk, hogy az egy az erdő-felé haladt el a másik kettő egyenesen felfelé haladt nagyon megijedünk főldbe
gyökerezett a lábunk a nagybátyámnak elmeséltem, hogy mi történt velünk az hitte, hogy részegek voltunk. nem szoktam erről beszélni csak most azért mesélek róla, mert már egyszer privátba megírtam tudom, hogy a jelenség valós csak még nincs rá magyarázat. még abban sem vagyok biztos, hogy ezek földönkívüliek lennének az az igazság, hogy nem tudom. De gömbvillám biztos nem lehetett, mert a gömbvillám nem ilyen nagy méretű.
Lelövöm a poént, de elmondom, hogy ne legyek lepontozva.
Egyszer egy őszi délután ahogy sétálgattam megláttam egy 4 propelleres valamit a levegőben, ahogy ide-oda száll gyorsan, kb. 1 ház felett. Jó, videó, stb. és másnap elkezdtem kérdezgetni az arra lakókat, hogy ez miez? 3 nap múlva megmutatta a tulaja, valami RC drónszerűség volt, RC sugárhajtás repülő motorjával. A városról készített légifelvételeket. Azért izgalmas volt nekem az a 3-3,5 nap.
Körülbelül 1995 nyarán életemben először láttam UFO-t. Még gyerek voltam, 7 éves és odakint a bejárati lépcsőnkön ültem. Mivel faluban lakom a házunk hátsó udvarában található a veteményeskert, majd a dombok. Szép napsütés volt és éppen a felhőket bámultam, amikor észrevettem az égen egy gyorsan haladó tárgyat. A tárgy szürkés volt, tipikus csészealj kinézettel és oldalról láttam. Irtó gyorsan haladt, majd belement egy felhőbe. Kiabáltam édesanyámnak, hogy hozza ki gyorsan a távcsövemet, de nem hallotta meg így szabad szemmel figyeltem tovább az eseményt. Körülbelül 5 percig vártam, de a felhőből az a bizonyos tárgy már nem jött elő soha többé...
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!