Látott valaki közületek UFO-t?
látam:
-SOkszor UFOT(azonositatlan repülö tárgyat)
-3-szor Repülö csészealjat
-kb:20-szor villogot.
-3 Háromszögalakú Ürhajott(ezeket egyszere)
Heló. Én 11 éves voltam mikor láttam egy tárgyat az égen. Nem tudtam megállapítani mi volt az. Hasonló volt mint amit a 2# válaszoló leírt. Sötétedés után éppen hazafelé tartottam, egy barátnőmtől. Biciklivel voltam. Valamiért felnéztem az égre és kiszúrtam, egy szürke színű "repülőt" az égen. Felülnézetből láttam, mert többé kevésbé felettem volt. Hát egy lapos tányérhoz hasonlítanám, az alján pedig színes lámpák voltak, ha jól emlékszem 5 darab, lila és piros színűek (a többi 3-ra nem emlékszem.). Először lassan mozgott, alig volt gyorsabb nálam. Olyan érzés volt, mintha követett volna engem. Nagyon féltem. Mikor hazaértem a szüleim megnyugtattak, hogy csak egy repülőt láttam, de nem voltam/vagyok benne biztos, azt hiszem, hogy ez egy örök rejtély marad..
Anyukám is mesélt nekem egy hasonló sztorit, még tinédzser korából. Este hazafelé ment a diszkóból, egy barátnőével, és egy korábban leírt "tárgyat" láttak az égen, ami követte őket egészen hazáig, majd eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!