Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Látott valaki közületek UFO-t?

BatorK kérdése:

Látott valaki közületek UFO-t?

Figyelt kérdés
Nem távoli fényekre gondolok, amik akármik lehetnek, hanem legalábbis valódi fejtörést okozó jelenségekre.

2014. febr. 22. 22:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
Én egy ufóval élek!! Mikor másfél éves voltam akkor költözött hozánk nem tudom honnan szedték össze a szüleim. Mikor megkérdezem anyától mindig azt mondja hogy ő a kisöcsém de én tudom hogy nem! Nagyon furcsa dolgokat szokott csinálni! Kizárt hogy emberi lény lenne és a feje is elég furcsa és gyakran mereszti rám a szemeit mint egy hal!
2014. febr. 23. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Néha nézek sci-fi filmeket. Szóval láttam már.
2014. febr. 23. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:

látam:

-SOkszor UFOT(azonositatlan repülö tárgyat)

-3-szor Repülö csészealjat

-kb:20-szor villogot.

-3 Háromszögalakú Ürhajott(ezeket egyszere)

2014. febr. 24. 14:14
 14/17 KillerHUN válasza:
Én is láttam hideg Novemberi nap volt át jött a haverom hogy menjünk le a központra mondom oké.Fényes nappal volt kissé felhös az ég. Amikor mentünk az uton a nap a szemembe sütütt a szemem elé raktam a kezem és akkor láttam hogy valami elhalad a nap elött a haveromnak is mondtam ö is látta kis szürke kerek alaku tárgy lehetett. Kb 5p percig volt fenn az égen azután egy felhö hátához került és vártuk hogy jöjjön ki a másik végén de nem bukkant fel. Rajtunk kivül senki nem tud erröl mert még bolondnak hisznek minket.
2014. márc. 2. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer láttam, még vagy 6-8 évvel ezelőtt. Még fiatal voltam, kb 10-12 éves. Kb este fél 8-9 fele járt az idő, egyik haverommal biciklivel vártuk a háza előtt a 3, haveromat, mert valamiért beugrott a házba. Szóval csak ott támaszkodtunk a kapuba, és én néztem a csillagokat, hisz este volt. Azt tapasztaltuk hogy a földről, nem az égen volt, jól lehetett látni, hogy a földről emelkedett fel, egy "csillag" ugyan úgy nézett ki mint a rendes csillagok, csak jóval erősebben világított, meg nagyobb volt. Szóval szabályosan emelkedett felfelé, egyenletes sebességgel majd jó magasan megállt, és lebegett vagy 5-8 másodpercig, aztán pont felettünk valami kib.szott gyorsan elszállt, de nem úgy, hogy látom hogy gyorsul fel, nem-nem, egyből ment, szóval nem volt gyorsulása, csak egyből azon a sebességen volt amin ment. persze képzeljétek el hogy be lehettem sz.rva.
2014. márc. 10. 20:19
 16/17 nixie.01 válasza:

Heló. Én 11 éves voltam mikor láttam egy tárgyat az égen. Nem tudtam megállapítani mi volt az. Hasonló volt mint amit a 2# válaszoló leírt. Sötétedés után éppen hazafelé tartottam, egy barátnőmtől. Biciklivel voltam. Valamiért felnéztem az égre és kiszúrtam, egy szürke színű "repülőt" az égen. Felülnézetből láttam, mert többé kevésbé felettem volt. Hát egy lapos tányérhoz hasonlítanám, az alján pedig színes lámpák voltak, ha jól emlékszem 5 darab, lila és piros színűek (a többi 3-ra nem emlékszem.). Először lassan mozgott, alig volt gyorsabb nálam. Olyan érzés volt, mintha követett volna engem. Nagyon féltem. Mikor hazaértem a szüleim megnyugtattak, hogy csak egy repülőt láttam, de nem voltam/vagyok benne biztos, azt hiszem, hogy ez egy örök rejtély marad..

Anyukám is mesélt nekem egy hasonló sztorit, még tinédzser korából. Este hazafelé ment a diszkóból, egy barátnőével, és egy korábban leírt "tárgyat" láttak az égen, ami követte őket egészen hazáig, majd eltűnt.

2014. márc. 20. 18:00
 17/17 riki567890 válasza:
Én már láttam "világ végén" le is fényképeztem de most elmesélem kint voltam a haverjaimal hülyéskedtünk és mondtam a haveromnak hogy egy meteor van ott egy perc mulva azon a helyen egy v alaku fehér folt volt ott elkezdtek forogni azután gyorsan elszáltak ennyi
2015. jan. 18. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!