Sokan mondják, hogy nem léteznek túlvilági lények. De mi van ha mégis?
Számos megtörtént eset volt, amiket meg is filmesitettek. Az ördögűzés Emily Rose üdvéért, az Annabelle, volt még valami Emityville-ben és Emeryville-ben is. Meg sok más eset van, amit Te vagy én is vagy más többi ember megtapasztalt már, mint például magától mozgó leeső tárgyak, amik lehetetlen, hogy leessenek külső behatás nélkül. Leteszem a poharat, az üveget, a könyvet vagy akármit az asztalra és egy nagy koppanás, és ott a földön.
Tudom, sokakat nem lehet meggyőzni, de én hiszek az ilyenekben, feljegyzések vannak régóta, és még tapasztalatok a mai napig, amint írtam, hogy legtöbbször valami leesik olyan helyről ahonnat lehetetlen lenne, helyet váltanak a dolgok. Ez szerintem eléggé megyőző dolog a túlvilági lények létezésével kapcsolatban.
Nem veszekedni akarok, de bíztos, hogy most lesznek olyanok, akik mondják, hogy ez skizofréniás, epilepsziás tünet. Én is mondom, hogy nem kizárt, de lehet démoni megszállás is. Sokan mondják, hogy ez lehetetlen, ilyen nics. Amint írtam, van egy pár bizonyíthatónak mondható történés. Szerintem vannak paranormális tevékenységek. Mindeki mondja, hogy csak a huzat volt, nem egyenesen van az asztal, nem vetted észre és leverted, beleakadt a kabátod meg ilyenek... De mikor egyik feltétel sem adott és úgy történik egy tárgy elmozdulása/leesése? Érdekes mi?
Egyes vagyok.
Az érvelésed invalid. Miki egér létezik-e?
Ennek ellenére, tegyük fel munkahipotzis szintjén, hogy létezhetnek túlvilági lények. Ennek két feltétele van:
-definiálod, mit jelent a túlvilág fogalma,
-leírod, szted mit jelent a lény kifejezés,
-hogyan ellenőrizhető a létük.
Mindhárom dolog definíciója olyan pontos és szabatos kell legyen, hogy ne lehessen belekötni.
Nos?
Még mindig adós vagy a definíciókkal.
Mitől "túl" a túlvilág?
Mi a démon szerinted? Mi a szellem szerinted?
Hogy lehetne szted ezek létét bizonyítani, ha a Miki egeret is látjuk, de tudjuk, h kitaláció?
Oké, értem.
Tehát nem tudod, mit keresel, nem tudod, hogy a többiek mit értenek az általad használt fogalmak alatt, és nem is érdekel.
Sok sikert a kutatáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!