Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek abban, hogy valaki el...

Hisztek abban, hogy valaki el lehet átkozva? Vagy, hogy léteznek olyan nem e világi teremtmények akik hatással lehetnek az életünkre?

Figyelt kérdés
Jelenleg ott tartok az életemben, hogy lassan azt a lehetőséget is figyelmbe kell venni amire rákérdeztem. Lassan öt éve, hogy egyre csak rosszabbra és rosszabbra fordulnak a dolgok. Szószerint nagyon balszerencsés lettem! Elváltam, buktam egy gyermekelhelyezési pert amivel sok mást vesztettem még. Nem láttam a gyermekemet lassan három éve a volt párom miatt, legutoljára "bácsi"- nak hívott már. Elvesztettem a munkámat, nem tudok azóta elhelyezkedni. Párkapcsolatom sincs, nem is alakul pedig nagyon szeretném. Pár régebbi igaznak hitt barátság is véget ért nagy csalódással ami szintén megviselt. Megromlott a szülőkkel is a kapcsolatom elég jelentősen. Haza kellett költözzek szégyenszemre de itthon is csak rosszabb minden, egyik szülőm elvesztette a munkáját. A másik majdnem börtönbe került, pár napot ült is, azóta is zajlik a tárgyalás. Bármit szeretnék, bármibe fogok bele, akármilyen munkára jelentkezek, semmi nem jön össze. Sose voltam macskás de kaptam egy nagyon aranyos cicát akit megszerettem de úgy igazából. Segített átvészelni a napokat de hát őt is elvesztettem, meghalt. Beteg lett egyik napról a másikra és elvette az élet őt is! Nem értem, hogy miért érdemlem ezt amikor nem vagyok egy rossz ember, bűnöző, rosszindulatú. Próbálok mindenkinek segíteni, jót cselekedni önzetlenül. Már nem tudok mire gondolni csak arra, hogy a volt anyósom kísért! Nem viccelek!!! Irdatlan gonosz ember volt, már már ijjesztő volt az a sok rossz ami abba az apró, kis csúnya emberbe belefért. Neki köszönhetem jórészt a válást is mert ellenem nevelte a lányát! A saját gyermekemet is próbálta ellenem fordítani és ott próbált ártani ahol csak tudott. Azért tette mert oda lett a bevételi forrásuk amikor a lányukkal összeköltöztem és én nem néztem jó szemmel amikor jöttek szemtelenül lejmolni. Hosszú történet lenne ez is de a lényeg, hogy a válás után minden gonoszságot megtettek amit csak tudtak közösen a lányával de főleg ő! Két éve tudomásomra jutott, hogy meghalt mert a szíve nem bírta. Pont az utolsó tárgylás után pár héttel! A sok stressz, a sok éves hazug vádak, bosszú tárgyalások amit csináltak maguknak. Én fizettem kérés nélkül a gyerektartást, csak látni akartam a gyermekem ha már elváltam, ennyi. Szóval elvitte a gonoszkodása és azt is megtudtam, hogy elhamvasztották. Párszor a számra vettem, hogy megérdemlete de érhetett volna ez másképp is véget. Ittasan is mondtam róla pár anyós viccet a sok éves bántása, áskálódása után nem tagadom! De létezne, hogy a halálával nem ért véget a léte? Vagy elátkozott? Vagy rámragadt valahogy, valamilyen teremtményként amiért a számra vettem? Mostanában még álmodtam is vele és nem éppen jót, elborult álmok voltak. És ekkor lefekvés előtt mindig úgy éreztem mintha figyelne valami és hideg volt a szobában hiába tüzeltem. Huszonnyolc fokban is fáztam! Jelzem nem szedek semmit, nem iszok, nem kábítószerezek! Honnan tudhatom meg, hog elvagyok átkozva vagy kísért valami ha van ilyen?! Köszönöm előre is a segítőkész válaszokat!

tegnap 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
Nem
tegnap 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hogy van veled valami rossz szándékú entitás. Keress valakit, aki meg tud tőle szabadítani. De ne kókler legyen.
tegnap 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen van, magának árt vele a leginkább, mert egy helyen úgy olvastam, hogy a legdurvább karma, ami tényleg a feketeleves, a feketemágia használatával meg átkok használatával építi magának valaki.

Egyébként meg akármi is van, ha csak gondolatban jut eszedbe, akkor is ne add át magad neki. Tudd, hogy te mit tettél, miért tettél, tudj vele elszámolni ne a másik előtt, hanem magad előtt.

Próbáld lezárni magadban az egész helyzetet érzelmileg, gondolatilag, mindenhogyan.

Előfordulhat, hoyg van/volt köztetek valamilyen nagyn erőd karmikus kapocs.

Ha ezeken túlvagy, vagy próbálkoztál már, megpróbálhatod, amit a 2es írt.

Nem vagyok otthon a témában, de érdekes kérdés, hogy olyan lehet-e hogy az anyóshoz kapcsolódott valami negatív cucc, aki ugye elment, és amíg élt azért volt rosszindulatú, de mivel elment, így már őt nem tudta szívni, keresni kellett egy másik gazdát. Talán úgy kerülhettél be a képbe, ha az anyós negatív gondolatai (amiből a cucc táplálkozott) körülötted forogtak, mert ilyen-olyan amolyannak gondolt.

Amivel még szerintem tudsz segíteni magadon: a negatív érzelmeket, gondolatokat próbáld hátrahagyni, kikapcsolni. Tudom, mondani könnyű. De ha valami van rajtad, akár átok bármi, akkor az a negativitásból táplálkozik, tehát ha félsz, dühös vagy, sértett, bosszús, stb akkor eteted, erősíted.

Szóval bocsáss meg az anyósnak. Adott életében felvett egy szerepet, ami kisiklott, hogy ilyen rosszindulatú lett. Szomorú, hogy ehhez kellett folyamodnia, ilyen állapotba jutott. Bármi amit okozott, sógorostul visszatér hozzá úgyis, egy másik életben, nem menekülhet el előle.

És tudd, hogy a saját belső lényedet, a szellemedet nem bánthatja semmi és senki sem. A Jóisten vigyáz rád. És ha választani kell, mindig a szeretetet válaszd! Erő kell hozzá, és adott esetben nem könnyű. De pont a hasonló emberek és helyzetek próbálják kiprovokálni belőled, hogy na hátha kibillensz a negatív oldalra, a félelem meg a gyűlölködés felé. Válaszd csakazért is a szeretetet. Mutasd meg az anyósnak! ;)

tegnap 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!