Hisztek abban, hogy valaki el lehet átkozva? Vagy, hogy léteznek olyan nem e világi teremtmények akik hatással lehetnek az életünkre?
Hát ha ilyen van, magának árt vele a leginkább, mert egy helyen úgy olvastam, hogy a legdurvább karma, ami tényleg a feketeleves, a feketemágia használatával meg átkok használatával építi magának valaki.
Egyébként meg akármi is van, ha csak gondolatban jut eszedbe, akkor is ne add át magad neki. Tudd, hogy te mit tettél, miért tettél, tudj vele elszámolni ne a másik előtt, hanem magad előtt.
Próbáld lezárni magadban az egész helyzetet érzelmileg, gondolatilag, mindenhogyan.
Előfordulhat, hoyg van/volt köztetek valamilyen nagyn erőd karmikus kapocs.
Ha ezeken túlvagy, vagy próbálkoztál már, megpróbálhatod, amit a 2es írt.
Nem vagyok otthon a témában, de érdekes kérdés, hogy olyan lehet-e hogy az anyóshoz kapcsolódott valami negatív cucc, aki ugye elment, és amíg élt azért volt rosszindulatú, de mivel elment, így már őt nem tudta szívni, keresni kellett egy másik gazdát. Talán úgy kerülhettél be a képbe, ha az anyós negatív gondolatai (amiből a cucc táplálkozott) körülötted forogtak, mert ilyen-olyan amolyannak gondolt.
Amivel még szerintem tudsz segíteni magadon: a negatív érzelmeket, gondolatokat próbáld hátrahagyni, kikapcsolni. Tudom, mondani könnyű. De ha valami van rajtad, akár átok bármi, akkor az a negativitásból táplálkozik, tehát ha félsz, dühös vagy, sértett, bosszús, stb akkor eteted, erősíted.
Szóval bocsáss meg az anyósnak. Adott életében felvett egy szerepet, ami kisiklott, hogy ilyen rosszindulatú lett. Szomorú, hogy ehhez kellett folyamodnia, ilyen állapotba jutott. Bármi amit okozott, sógorostul visszatér hozzá úgyis, egy másik életben, nem menekülhet el előle.
És tudd, hogy a saját belső lényedet, a szellemedet nem bánthatja semmi és senki sem. A Jóisten vigyáz rád. És ha választani kell, mindig a szeretetet válaszd! Erő kell hozzá, és adott esetben nem könnyű. De pont a hasonló emberek és helyzetek próbálják kiprovokálni belőled, hogy na hátha kibillensz a negatív oldalra, a félelem meg a gyűlölködés felé. Válaszd csakazért is a szeretetet. Mutasd meg az anyósnak! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!