Szerintetek ha meghalunk mindennek vége lesz? Soha sem fogunk többé létezni?
Reinkarnálódsz ( és ez nem budhista dolog) vagy felemelkedsz. Ez a kettő
Azt érdemes megérteni, hogy ez nem a valóság amiben élsz. Ez egy játék ( azért fogalmazok így, hogy könnyeben megértse az átlag)
A tested csak egy karakter az igazi tudatod a valóságban van. ( ami nem ez a világ)
Több karaktered lehet az életed során de az alapvető felsőbb tudatod nem változik. Folyamatosan fejlődik és ezáltal te is.
@72:
Valaki sokat játszott RPG játékokkal az utóbbi időben...
Az mellesleg nem reinkarnálódás, hanem restart/ respawn.
69/ Akkor fogad el hogy az első baktériumoknak és tengeri moszatoknak a leszármazottja vagy és porból lettél csak úgy és azzá is fog válni lelkestűl-testestűl-- de azt is elfogadhatod hogy reinkarnálódtál és egy hindu torzó istennőnek a sivának az utódja vagy és esetleg a te utódaid ő reá fognak hasonlítani
Nem pedig a földi természeti ERŐK produktumának egy ma élő utódja.
"de azt is elfogadhatod hogy reinkarnálódtál és egy hindu torzó istennőnek a sivának az utódja vagy"
A reinkarnáció elméletébe te kevered bele a hinduizmust, minden alkalommal.
"A reinkarnáció elméletébe te kevered bele a hinduizmust, minden alkalommal."
Hmm... krumpli vagy burgonya?
"Ugy látszik Antimod nem tudja, hogy a reinkarnáció meséje hindu eredetű"
Az euklideszi matematika pedig ókori görög eredetű. Ezért totális baromság?
A "mese" meghatározással sem értek egyet. A gond az érveléseddel az, hogy negligálsz rengeteg lefolyt kutatást, Stevenson kutatásait, Newton regressziós hipnózisban folytatott kísérleteit, halálközeli élmények beszámolóit és még egy sor más jelenséget, amelyet messze túlmutatnak a hindu hitvilágon. Mondhatnám azt is, hogy az alapkoncepciót leszámítva teljesen más a kettő. Szó sincs pl. bardo-állapotról, ami a tibetiek hitvilágának szerves része, és még sorolhatnám.
Tudjátok soha nem voltam vallásos ma se vagyok.
kimondottan materialista szellemben nőttem fel és abban hittem amit csak a tudomány tanított.
DE! vagy absztraktnak születtem génhibásan vagy azzá váltam egy kis korban elszenvedett klinikai halál miatt- ami miatt különös képességeim lettek. volt amitől féltem gyerekként volt ami elbűvölt de csak játéknak vettem.
aztán ahogy elértem a 20-on éves koromat, szöget ütött a fejembe, hogy miért mondták a szüleim amikor még kis gyerek voltam, hogy soha senkinek nem szabad elmondanod, hogy milyen képességeid vannak, mert elvisznek nagyon messzire az orosz katonák. Ez még Rákosi idejében történt.
Aztán kezdtem el figyelni különösen az egyik képességemet, majd 29-30 körül már megtanultam irányítani- igaz 10 alkalomból csak egyszer sikerült, mert és most furcsa dolgot írok, a Lélek öntörvényű ha egyszer ráébred még a testben, hogy Ő maga létezik.De különösen akkor, ha képes elhagyni a még élő testet,az ÉN akarata ellenére, az ÉN minden besegítése ellenére is.
Ez hogy felette áll az Énnek a lélek, olykor vagy csodálatos dolgokat képes elérni az ÉN-számára hogy boldog lehessen, de bizony épp a lélek kotnyelessége az ami betegséget okozhat.
Ez az öntörvényűség volt az ami miatt az tanultam ismét és 15 évig klinikán dolgoztam mint ált. és intenzív ápoló, mert érteni akartam ott aztán végképp, mert nehezen tudtam elfogadni, hogy egy embert főleg ha fiatal nem tudunk megmenteni.
Ezért is kutattam felhasználva a képességeimet.
S a végén szembesültem azzal, hogy a lélek tovább létezik a halál után és vissza tér a teremtő energiához a Föld szívébe. De innentől csak elképzeléseim vannak- attól tartok hogy ott megszűnik egyes Önmaga lenni, mert részévé válik egy nagy Globális energetikának-- amivel egyszer valahol újra teremtheti magát az élet-- ha abból indulunk ki hogy a lélek képes volt kiszakadni a testből, gondolkodni, látni, hallani és fénysebességgel bejárni a világunkat (az én esetemben kb 42 esztendőn keresztül játszottuk Én és a lelkem ezt a fantasztikumot.
S ne gondoljátok azt hogy Én bármit is elhittem azonnal, sok sok év telt el mire elfogadtam hogy igaz, mert annyi kísérletet tettem, hogy igaz vagy nem igaz, hogy képes vagyok a világ másik felére érkezni??
A kísérleteimet pedig úgy végeztem, hogy pl. valakinek fájt a válla. erre felajánlottam neki, hogy próbáljuk ki hogy a mostani természetbeni gyógyításomat, megismételjük a gondolati gyógyítással, de ehhez ekkor és ekkor bele ül ebbe a fotelba és vár a gondolataim gyógyítására és majd elmondja mit érzékelt. -- Az illetőnek nagyon kellemetlen volt utólag, mert bár odazúgtam lélekfazonomban, de nem ült a fotelben, hanem ahogy haladtam a konyha mellett, meghallottam, hogy nevetgélnek a férjével a felajánlott csak gondolati gyógyításommal kapcsolatban. Én pedig szépen elmondtam neki mit hallottam-- "úgy hogy befejeztük a vállad fájdalom elmulasztását kedvesem."
aztán olyan is megtörtént ettől kezdve jobban vigyáztam a kísérletekkel-- hogy egy idős ember segített nálam a kertben és észre vettem hogy a nyakát és a tarkóját fogdossa- kiderült nagyon fáj neki és a karjába is kisugárzik. Akkor ott mindjárt gyógyítottam, majd felajánlottam a gondolati gyógyítást. S ahogy megbeszéltük este ott ült a konyha közepére helyezett hokedlin és várt pontban 8 kor. Én pedig gyógyítottam ahogy szoktam a valóságban a lélek "kezem formájával"
Amikor hirtelen felugrott ijedt arcot vágva és fogdosta a nyakát. aztán többet nem kért a gondolati gyógyításból, mert mint mondta; --- Vikike majd nem megfojtott a "gondolat gyógyításával"borzasztó volt!--
S az az érdekes ebben, hogy ezt a gyógyítást ÉN akartam ÉN akartam kilépni is. Amikor viszont a lélek akart kilépni és elmentünk bárhova a világon, minden gyermek akit gyógyítottam, jobban lett és meggyógyult. Sokkal koncentráltabban, érzett bele a testbe ha ő maga akarta!
A lélek öntörvényű, ha önmagától lép ki a testből, azt tesz amit csak akar! Félelmetes gyerekek!
egyszer valahol nem tudom hol nagyon sok gyermek dolgozott szakadt ruhában, nagyon soványak voltak, nem európai volt az arcuk ázsiai. Egy férfi rugdosott és ököllel vert egy kisfiút, csupa vér volt a gyerek és üvöltött-- a lelkem ezt hallotta meg nagyon messziről, és oda mentünk.. akkorát sújtott a tagra, hogy az felordított, összegörnyedt és elvonszolta magát. azt hiszem bele is pusztult utána a nyomorult.
minden esetre az ÉN-em megdöbbent ezen, mert soha nem gondoltam, hogy ilyesmire is képes lehet. Azt már tudta, hogy ha gyermek jajgatásra sírásra megérzett betegségre egy nagyon gazdag helyre érkeztünk, akkor a lélek megállt körül nézett, fordult és már ott se voltunk-- ez olyan kegyetlennek tűnt nekem... eleinte, de amikor a világban nagyon nagyon sok nyomorgó, beteg gyermekkel szembesültem akkor értettem csak meg, miért döntött úgy, ahogy.
Tudod kérdező vannak dolgok amibe maga az ember megérezni képes, megsejtett mindig-- még ha agyon misztifikálta is, de valahol ráérzett dolgokra-- ilyen az újra születés a feltámadás feltételezése--- csak hát nem itt fog bekövetkezni a Földön-- hanem nagyon sokára, egy másik bolygón esetleg! Ha én képes voltam kilépni a lélek energia szálakkal a testemből akkor a Földi NAGY energiáról épp úgy elképzelhető azt gondolom-- különösen azért mert TUDATOS- meggyőződtem róla!
"a reinkarnáció meséje hindu eredetű"
Pontosabban a te dogmáidban és tévképzeteidben amit eléd toltak az irányítóid.
Ezért sem értesz semmit (a leírásaid alapján) mert az valószínűleg az iskolából, tv-ből és saját környezetedből meríted a "tudásodat" ami valójában nem tudás hanem egy kollektív korlátozás a tömegeknek amid eléd raktak a "tanáraid" és a világ vezetői, hogy agyilag is egy rabszolga legyél ne csak egy termelő jobbágy.
Tehát a reinkarnáció jelentését nem a vallási dogmákból fogod megtudni igazán, hanem önmagad által tudod meg, hogy mi a valóság és mi igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!