Megnyugtatna az a tudat, hogy halál után szellemként a foldon maradhatsz vagy inkább tényleg jobb lenne, hogy csak meghalunk és vége mindennek? érveléseket várok a válaszok mellé!
Hát engem nem nagyon:)))
Sőt, hogy megbotránkoztassalak, se a földön, se sehol máshol nem nagyon szeretnék kísérteni. A reinkarnáció meg el sem tudom képzelni, hogy valakinek kedve legyen még egyszer ezt itt végigcsinálni újra meg újra...
Egy dolgot szeretnék nagyon: együttlenni újra a szeretteimmel, kutyákkal együtt egy olyan világban, ahol már tényleg nincs sem halál, sem gyász, sem fájdalom.
Ez tényleg jó volna.
Ahogy én levettem, nem szeretnek itt maradni.
Amikor álmomban hívtam a hozzám közelállót, azt "mondta" hagyjam nyugton.
én nem szeretnék sokáig szellem lenni...a szeretteim úgysem látnának...azt hiszem, a legtöbb szellem nem marad sokáig a földön...mikor a papám meghalt, néhány hónapig, kb. fél évig éreztem a jelenlétét...aztán ez megszűnt. sztem elmennek egy olyan helyre, ami nekik van fenntartva...v. ha van reinkarnáció, talán újra leszületnek.
talán csak az erőszakos halált haltak, öngyilkosok maradnak, akik nem tudják feldolgozni, ami velük történt.
mindez csak találgatás persze, bizonyíték nincs.
én részemről egyébként azt szeretném, ha halálom után egyszerűen csak megszűnne a tudatom....csak attól félek, ez nem így van, és sosem lelek békére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!