Hiszel a halál utáni életben?
Hiszel benne,hogy ha meghalsz,akkor csak a tested hal meg,de valahol és valahogyan még tovább élsz?
Miért hiszel vagy épp nem hiszel ebben?
??
Légyszi a kérdésre ne kérdéssel válaszoljatok.Köszi.
Köszönöm,annyira örülök neki,hogy tudnak válaszolni...
Öröm kiírni egy kérdést,annak reményében hogy hátha kapunk legalább 1 normális választ..
Szeretnék hinni benne. :)
Sokkal elfogadhatóbb a gondolat, hogy igenis van tovább, minthogy a halálal minden megszűnik.
Hinni lehet sok mindenben, de ettöl még nem lesz mindenképp úgy is... Majd meglátjuk mi lesz, ha eljutunk oda :)
Én remélem, hogy gondolatszinten legalább megmaradunk, nem szeretnék semmiképp örökre eltünni.. rossz is belegondolni...
Mondjuk örökre álomvilágban élni jó lenne.. Persze tudatosan :)
Én hiszek benne. Ez a tudatos létforma, amiben vagyunk, szinte értelmetlen lenne, ha csak lezajlana egyszer és kész. Valami oka/célja csak van, és nyilván a tanulságot magunkkal visszük.
Aztán, hogy anyagtalan formában létezünk-e, vagy újra megtestesülünk, vagy feltámadunk az már más kérdés; fenntartom a lehetőséget, hogy nem egy sémára megyünk (mint ahogy itt sem vagyunk egyformák), ezért a feltevések nem zárják ki egymást.
Digo:
Testen kívüli élmények?
Nem mesélnél el nekem 1-2 t?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!