Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit mondtak neked a szüleid,...

Mit mondtak neked a szüleid, mi van a halál után? És miben hiszel most?

Figyelt kérdés
Nekem egyszerűen csak annyit mondtak, hogy nincs utána semmi. Nem azért, mert ennyivel le akartak rázni hanem mert ők tényleg ebben hisznek. Én most a reinkarnációban hiszek, szinte biztos is vagyok benne. Ti hogy vagytok ezzel? :)
2011. ápr. 2. 15:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rossz a kategória... :S
2011. ápr. 2. 15:24
 2/11 Tom Benko ***** válasza:
40%
Meséltek jézuskáról meg menyneknek országáról, de szerencsére elkezdtem tanulni. Azóta nem hiszek ilyen mesékben, beleértve a reinkarnációt is.
2011. ápr. 2. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
én reménykedek hogy nincs utána semmi. Egy megszűnés nemlétezés jó pöri lenne élet után XD
2011. ápr. 2. 15:34
 4/11 anonim válasza:
Anyukám őszinte volt, megmondta hogy nem tudja mi van utánna. Azt is mondta hogy szerinte olyan lehet mint elaludni és sosem ébredni fel. Én azt tartom olyasmi lehet mint a megszületésem / fogantatásom előtt volt.
2011. ápr. 2. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Benkó Tamás hülyeségeket ír.
2011. ápr. 2. 15:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

[Igen, Tom Benko mindenkinek meg akarja mondani a frankót, minden fórumra kell egy ilyen :) ]

2011. ápr. 2. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem mondtak semmit a szüleim hogy mi van a halál után mert soha nem is kérdeztem tőlük ha valamit tudni akarok vagy itt teszem fel azt a kérdést vagy utána járok az interneten. Véleményem szerint van valami a halál után is csak nem tudjuk mi, mert "a halál nem a élet vége csak az élet része" ezt szoktam mottóm.
2011. ápr. 2. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam. Ez az én mottóm.
2011. ápr. 2. 18:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Ilyen kérdést egy kicsit fiatalabb korban teszik fel az emberek a szüleiknek :) Amikor még nem tudnak írni...
2011. ápr. 2. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha az ember olyannyira kijön a szüleivel hogy szinte mindenről eltudnak beszélgetni(mint egy barát) akkor mindegy hogy hány éves is az illető.
2011. ápr. 2. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!