Szerinted van valami a halál után? Ha igen, mi?
Olyan jó lenne hinni abban hogy van valami...
Szerintetek mi lenne a legjobb? Mennyország, vagy újjá születni, vagy valami más?
remélem semmi. ha a Bibliából indulunk ki, akkor a mennyország halál unalmas hely, de úgyis a pokolra jutnánk.
újjászületni meg végképp nem szeretnék, mert az rohadtul fárasztó lehet. mindent elölről kezdeni teljesen...akkor inkább megsemmisülök
:D Ebben sok az igazság!
Mondjuk ha újjá születsz, nem emlékszel semmire az előző életedből.
de aranyos volt az előttem lévőtől: "mi az hogy semmi?"xD
amugy szerintem újjászületünk csak nem tudunk róla és nem emlékszünk semmire így elölről kezdődik minden ...
így elég unalmas,de minden új életünkben más személyiségek vagyunk...pl.: most egy átlag ember...akkor lehet,hogy az előző életemben egy gazdag filmsztár voltam,a következőbe pedig egy szegény leszek ...ki tudja: p
ez csak egy tipp:)
anyukám mindig mesélt hogy gyerekkorában...akkor mi állítólag nem éltünk,de nem tudjuk elképzelni,azt hogy semmik vagyunk,én legszívesebben ujjászületnék,a mostani életemet jól elrontottam,nincs 1 barátom se,nem tok szerezni,nem tom hogy kell,mindenki utál,nincs 1 beszéd témám se,ezért akarok ujjászületni(ja meg nem értek semmihez,ráadásul szőke vagyok,ha vmit elrontok,nevetnek meg a szőke nős viccek is rosszul esnek)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!