Szerinted van valami a halál után? Ha igen, mi?
Olyan jó lenne hinni abban hogy van valami...
Szerintetek mi lenne a legjobb? Mennyország, vagy újjá születni, vagy valami más?
huhh nemtom de ha a menyországba kerül a lelked, onnan ugye mindent látsz a földi rokonaidra....:S
és pl ha a nagyvater épp szugerál miközbe a csajomat tolom hátulról, őmeg nézi..:XD XD XD
16:43 Ha-ha jajj de vicces valaki!:D
Utolsó: Érdekes amit leírtál. De annyit azért mondanék, hogy csak 13 vagy! Annyi idősen akarva se ronthattad volna el az életed! Iratkozz be egy másik iskolába, vagy valami, kerülj más emberek közé. Azt viszont jegyezd meg, az élet még teljesen előtted van!
Ha hinnék valamiben, akkor az az újjászületés lenne, az szimpatikus. Jó gondolat, de nem bízok benne, mert nincs bizonyítva. Érdekes kérdés, de én azt mondanám, hogy nem lesz ott semmi...
Menny/pokol és bármi egyéb "alvilág" nem létezik, ez 100%, semmi értelme lenne, ugyanis test nélkül nem létezik semmi, az agyad az, ami képeket generálhatna, és az meg már rég nem működik az oxigénhiány miatt, tehát ez nem lehetséges, a lélekvándorlásra, újjászületésre is csak 1% esélyt látok maximum. Szkeptikus vagyok az ilyen témákban.
szerintem van a halal utan elet, de bizonyos ideig a lelek barangol valahol, es nem rögtön születik ujja. Volt egy buddhista baratom, aki azt mondta, hogy ha "ebben" az eletben kapcsolatban vagy valakivel, akkor a következö eletedben is talalkozni fogsz vele. Utana olvastam, es talaltam is un. "karmikus kapcsolatokrol" irasokat.
Masreszt az Univerzum legnagyobb resze energia, es a lelek is egyfajta energia, ami független a halaltol, tovabb "repül" a testböl, az almainkban is. En ezzel magyarazom az olyan almokat, amik sehova nem köthetök, megis nagyon valosagosnak tünnek. Elkalandozik a lelkünk, aztan visszater a testbe mielött felebredünk.
Feny-sötet, nappal-ajszaka, jin-jang, test-lelek, ezek mind egymas ellentetei, de szüksegesek egymashoz. Ugyanigy szükseges a halal is az elethez, hozzatartozik. A halalhoz pedig az elet, következik belöle.
A nagy kerdes, hogy hogyan? Hogyan lesz a halal utan ujra elet, azaz hogyan kap a lelek uj testet? En hiszek az ujjaszületesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!