Szerinted van valami a halál után? Ha igen, mi?
Olyan jó lenne hinni abban hogy van valami...
Szerintetek mi lenne a legjobb? Mennyország, vagy újjá születni, vagy valami más?
15:01 vagyok
Az ilyenekről felesleges könyveket olvasni, senki nem tudja biztosan, minden vallás mást állít a halálról. Sokan mondják a klinika halottak közül(akiknek leállt a szívük, de 1-2percen belül újjáélesztették és még ment elég vér az agyba, kb 5perc után áll be a halál, de már a 3.után súlyos agykárosodás várható) hogy látták a fényt meg lepörgött előttük az életük. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie miben hisz, de azért lehetőleg ne a sátánizmusba.
hát ahány ember annyi teoria. 1x ugyis mindenki meghal,és akkor meglátjuk.Azért remélem hogy lesz valami :DD
és énis olvastam olyanokrol akik fenyrol beszeltek,regi ismerosokrol szoval erdekes
Előző vagyok
Lehet sőt biztos is , mert már a kutatók oda jutottak , hogy találnak vízet stb... szóval biztos van ilyen hely , bár ha jobban bele gondolsz akkor ott is kialakulhatott élet... Ám talán igaz ez talán nem senki nem lehet biztos , de szerintem a lélek az ami tovább kell éljen , mert az nem a testhez köthetó , most ez hogy fog megtörténni már kérdéses .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!