Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halál után mi történik? Én is...

Halál után mi történik? Én is kipróbálhatnám? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy a klinikákon is tanulmányozzák azt a jelenséget, mi történik a halál után, Mi játszódik le a személyben. Elaltatják, a személy meghal, viszont újrahozzák valami új technikával, és a személy beszámolót nyújthat az embereknek, mit látott halálában...

Én is szeretnék ilyet...Lehetséges lenne? Normális válaszokat :

2011. ápr. 11. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Az orvosi etika is tíltaná. Ilyen csak a filmekben van, és ott sem annyiról van szó, hogy 'elaltatnak'.
2011. ápr. 11. 18:06
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

itt kisérleteztek.

de igazad lehet,biztos tiltják..=/

2011. ápr. 11. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Dannion Brinkley 28 percig halott volt. Halálában egy alagút után egy féynes helyre került, ott 13 Fénylény fogadta. Egy videószerű valamit is mutattak neki, ahol leperegtek az élete fontosabb eseményei. Miután visszatért, hallotta a körülötte lévő emberek gondolatait, látta a jövőt.

Minden katasztrófát, nagyobb dolgot bizonyítottan megjósolt, sorra nyerte a nyereményjátékokat, stb.

2011. ápr. 11. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

De utána nyereményjátékok helyett fontosabb dolgokra használta a képességeit.

Gondolj bele: hallanád, látnád az emberek gondolatait, éreznéd az érzéseiket, látnád a jövőt. Nem semmi, de nem ajánlom, hogy megpróbálj meghalni. :)

2011. ápr. 11. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Megnéztem a linket, és ott egy betűt nem találtam kísérletekről, csak kutatásokról, amely során összegyűjtötték az élményeket. Az pedig nem ugyanaz.
2011. ápr. 11. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, egyszer majd úgyis kifogod próbálni.
2011. ápr. 11. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 18:09:

Rákerestem, hogy ki is az, az első találatban ott van, hogy "2012 Mayan Calendar Teacher". Köszönjük szépen, lépjünk tovább.

2011. ápr. 11. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak egy jó tanács: Soha ne próbáld ki mert veszélyes.

A halállal játszadozni nem gyerekjáték.

2011. ápr. 12. 18:13
 9/10 anonim válasza:
ez úgyis 1x kiderül...ne siettesd,ez a meglepiD
2012. dec. 22. 22:23
 10/10 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen ne próbálj meg meghalni, elég veszélyes. Kétlem hogy orvosok "elaltatnak" embereket aztán meg visszahozzák őket!Maximum agyhalott, kómában lévő embereket tanulmányoznak, vagy olyanokat akiket újra élesztettek.Nem vagy egy Dean Winchester, szóval tényleg nem érdemes a halált piszkálni, jön az mikor jönnie kell.
2016. júl. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!