Halál után mi történik? Én is kipróbálhatnám? Bővebben lent.
Sok helyen olvastam, hogy a klinikákon is tanulmányozzák azt a jelenséget, mi történik a halál után, Mi játszódik le a személyben. Elaltatják, a személy meghal, viszont újrahozzák valami új technikával, és a személy beszámolót nyújthat az embereknek, mit látott halálában...
Én is szeretnék ilyet...Lehetséges lenne? Normális válaszokat :
Dannion Brinkley 28 percig halott volt. Halálában egy alagút után egy féynes helyre került, ott 13 Fénylény fogadta. Egy videószerű valamit is mutattak neki, ahol leperegtek az élete fontosabb eseményei. Miután visszatért, hallotta a körülötte lévő emberek gondolatait, látta a jövőt.
Minden katasztrófát, nagyobb dolgot bizonyítottan megjósolt, sorra nyerte a nyereményjátékokat, stb.
De utána nyereményjátékok helyett fontosabb dolgokra használta a képességeit.
Gondolj bele: hallanád, látnád az emberek gondolatait, éreznéd az érzéseiket, látnád a jövőt. Nem semmi, de nem ajánlom, hogy megpróbálj meghalni. :)
ma 18:09:
Rákerestem, hogy ki is az, az első találatban ott van, hogy "2012 Mayan Calendar Teacher". Köszönjük szépen, lépjünk tovább.
Csak egy jó tanács: Soha ne próbáld ki mert veszélyes.
A halállal játszadozni nem gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!