Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszel a halál utáni életben?

Hiszel a halál utáni életben?

Figyelt kérdés

Hiszel benne,hogy ha meghalsz,akkor csak a tested hal meg,de valahol és valahogyan még tovább élsz?

Miért hiszel vagy épp nem hiszel ebben?

2011. okt. 24. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszek benne, és szerintem nincs is ilyen. Meghalunk, kész, camut, vége, nincs tovább.
2011. okt. 25. 09:30
 12/22 anonim ***** válasza:
A testen kívüli élmények csak álmok. A hozzáértök nem tudják megkülönböztetni a kettöt...
2011. okt. 25. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
A nem hozzáértök* ezt akartam írni.
2011. okt. 25. 09:47
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Ezek teljesen különbözőek az álmoktól, akinek még nem volt hasonló élménye csak az keveri a kettőt!

És hogy mitől különbözik?

Teljesen tudatodnál vagy, élesen látod a valós fizikai környezetet is (pl a szobát amiben vagy), látod pl hogy ott fekszel az ágyon. Álomnál ritkán történik meg hogy a "kilépés" közben tapasztalt dolgok megtörténnek a valóságban is.

Mondok egy megtörtént példát: Kinéztem az ablakon (nappal volt), ahol az utcán autók parkoltak, és megjegyeztem az egyik rendszámát. Majd "visszatértem", és leellenőriztem a dolgot, ugyanaz az autó ugyanott parkolt, ugyanazzal a rendszámmal! Ez álomban lehetetlen!

Ezen kívül ezek közben az élmények közben TELJESEN tudatodnál vagy, azaz pl olyan dolgokon gondolkozol, hogy "valahogy ki kéne menni a szobából körülnézni a kertben, ha már megtanulom a mozgásomat koordinálni". És valóban gyakorolni kell a mozgást, mivel nem rendelkezel azokkal a végtagokkal mint normál helyzetben.

Aki valaha átélt OBE-t (Out of Body Experience) az biztos hogy nem fogja azt gondolni hogy álmodott, ez egy teljesen más élmény.

2011. okt. 25. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:

"A testen kívüli élmények csak álmok. A hozzáértök nem tudják megkülönböztetni a kettöt..."

Jojj... :D

Digo: Mindent leírtál pontosan... Perfect 5* ! :D

Majd próbáld ki (könnyű mondani:D valahogyan meg lehet tanulni (neked könnyebb lesz mert a testen kívüli élmények is bizonyítják, hogy átlag felett működik a 3. szemed), hogy 360°-ban láss...Az aztán od*basz...

Ezt magyarázd el egy átlag tudósnak...Beutal egy elmegyógyintézetbe...)

Így tovább Digo!

A kérdezőnek:

a halál jelentése kb. kezdet...Szóval...

(De mondjuk a filmekbe milyen lenne már, hogy eljön érted kaszával a kezdet...)

2011. okt. 25. 19:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Digo: Látom még életedben nem hallottál a tudatos álomról. Én erre céloztam álmok alatt.
2011. okt. 25. 19:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Persze épp ez, hogy nem ismered a tudatos álmot egyértelmüvé teszi, hogy miért kevered össze a kettöt.
2011. okt. 25. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
újabban őszi szünetre az elmegyógyintézetekből is haza lehet menni?
2011. okt. 25. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Tudatos álomról ha nem tévedek akkor beszélünk ha alszunk. Na most ezzel az a baj hogy ezek a TKÉ-k akkor jönnek amikor még ébren vagyok, szóval nehezen lehetne álomként definiálni..

Valamint az álomban NEM a valós fizikai környezetben mozogsz, ha megnézel valamit akkor az nem fog egyezni ébredés után, vagy ott sem lesz.

Egyébként a tudósokkal kapcsolatban annyit hogy sokuknak volt már hasonló élményük, írtak is róla.

2011. okt. 26. 09:48
 20/22 anonim válasza:
A koncepció, miszerint a halál után egy új, mindennél szebb és jobb élet vár ránk, az emberek gondolkodásában egyfajta vígaszként funkcionál, hogy megváltoztassák negatív véleményüket a halálról s így, ha kell, boldogan nézzenek vele szembe abban a hitben, hogy a halál után csak minden jobb lesz.
2011. okt. 28. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!