Megnyugtatna az a tudat, hogy halál után szellemként a foldon maradhatsz vagy inkább tényleg jobb lenne, hogy csak meghalunk és vége mindennek? érveléseket várok a válaszok mellé!
Nem tudom h mit szeretnék de nem is akarom tudni. DE! Ha mikroszkóppal nézitek a testeteket, egy vibráló energiamasszát láttok. Márpedig egy nagy adag energia mit csinál a halál után? Elvezeti a föld? Dehogy. Valamilyen, nem tudom milyen formában de él tovább, nincs teljes vég.
Ezen a cikken kívül érdemes lenne még egyet lecsekkolnotok, de annak nem találom a címét, de hasonló dologról szólt. Ott azt mondja hogy egy másik nemtommiben minden ilyen ember, azaz lélek ott van, kommunikálnak, vannak, stb. És persze időről időre reinkarnálódnak.
Ha a halálra gondolok félek a megsemmisüléstől.Ha a szellemvilágra gondolok megnyugtat.Ennek ellenére azt gondolom,hogy egyszerűen megszünik a létem ha meghalok.
Ha elvontan gondolkodom akkor az aktív létezésem alapja a testemés ebbol létezik a szellemem,egyik is hiányzik akkor vége aktív létezésemnek.De rezgéseim,hatásaim tovább gyürűzik az emberekben ezáltal áttételesen tovább létezem.
Kedves Ultraviolet!
A cikk hosszú, elnyújtott, figyelemre méltó, elgondolkodtató..
Annyira szép és jó, hogy egy tudós megígéri nekem, (mivel közel 20.000 embert vizsgált ezzel a témával), hogy a halálomnak 3 szakasza lesz. Vegyük sorjára. Az első, mikor még visszatérsz, vannak testen kívüli élményeid, amiket (mivel visszatérsz) el tudsz mesélni. Második: mikor "elszakad a köldökzsinór" , de a tudatod még megvan, a testedbe viszont már nem léphetsz vissza. A harmadik pedig, mikor lepereg előtted életed filmje, választ kapsz minden kérdésedre és az egyéni "mennyországod" kapuiban az az ember vár téged, akit életedben a legjobban szerettél.
Valószínűleg én volnék az egyik legboldogabb ember, ha ez így lenne, és ha 100%-ban hitelt tudnék adni ennek a cikknek és a tartalmának..
Egy egészen apró dologról viszont elfeledkeztünk..
Az halál "első szakaszának" élményeit, tegyük fel, még elmondják az áldozatok, miután visszatértek a klinikai halálból. De ki mesélte, ki adott ilyen pontos képet ennek a bizonyos tudósnak arról, hogy az ő általa 2. ill. 3. szakasznak megnevezett periódusban (ahonnan, -mint az író is konkrétan kijelenti) mi történik? Legjobb tudomásom szerint még egy valóban -és nem csak másodpercekre/ klinikailag- halott ember sem tért vissza és mesélte el, mi is van a halál után..
Nem ítélem el senki hitét, és mint már mondtam, én is szeretném azt hinni, hogy minden, amit a cikk tartalmaz igaz, de sajnos én reális ésszel tudok csak leginkább gondolkozni és abban biztos vagyok, hogy egyetlen ember sem tért vissza napokkal a halála, esetleg temetése után, hogy elmondja ennek a doktornőnek, mi történik a "2.,3. szakaszban"
"A harmadik pedig, mikor lepereg előtted életed filmje, választ kapsz minden kérdésedre és az egyéni "mennyországod" kapuiban az az ember vár téged, akit életedben a legjobban szerettél."
Komolyan ha elhinném hogy igaz lenne most rögtön öngyilkos lennék....:/
Én nem félek a haláltól,úgy is meghalunk egyszer.Azt nem szeretném hogy egyedül itt bolyongjak a Földön,a reinkarnáció sem szimpi,a megszűnni létezni meg....nem tudom. nekem a legjobban ez a saját mennyországos verzió jönne be,mert tényleg van akit annyira szeretek...csak ő nem...de ez nem ide tartozik...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!