Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor örökre vége köztünk mindennek?
Figyelt kérdés
Jól elvoltunk egymással, mindig mondta hogy hiányzol, oda vagyok érted stb. De összevesztünk és azt mondta nincs szüksége arra hogy valaki számonkérő legyen vele. Mondom akkor vége, ennyi? És nem mondott rá semmit, csak egy kicsit bólintott és másfelé nézett. Ez azt jelenti hogy akkor soha sem akar már engem?2013. máj. 6. 13:36
2/5 anonim válasza:
Igen, ez azt jelenti. Hagyd békén!
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy csak haragszik, de majd elmúlik. Próbálj meg kibékülni vele. :)
4/5 Takacs Laszlo 15 válasza:
En nem szeretem ha egy no szamonker barmit is.
A kerdesben a valasz.
5/5 A kérdező kommentje:
Haragszik az biztos, és próbáltam vele kibékülni de nem hajlandó. Olyan mint egy durcás kisgyerek. "Rád sem nézek, nem hallom amit mondasz, levegő vagy" kb ez megy most.
De én szeretem őt és szerintem ő is érzett irántam valamit.
Abban bízom hogy mivel nem mondta ki hogy "Soha többet nem akarlak látni vagy hogy hagyj békén" hátha megbékél velem :D Mert azért annyira nem volt egyértelmű ez a bólintás....Vagy lehet csak reménykedem :(
2013. máj. 6. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!