Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha még csak a randizgatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még csak a randizgatós fázisban kiszalad a számon az, hogy "szeretlek", akkor mindennek vége?

Figyelt kérdés
A fiúk nem nagyon szeretik elkapkodni az ilyesmit, nem?
2011. okt. 28. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, azért nincs mindennek vége, de érdemes közvetlenül a kapcsolat tényleges kezdetére időzíteni :)
2011. okt. 28. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Én csak kevésbé őszinte ill. zavarodott embernek titulálnám aki ilyet mond pár randi után.

Az elején szerintem még senki nem ismeri annyira a másikat, hogy ezt bátran kijelenthesse.

2011. okt. 28. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy ijesztő. Pár alkalom NEM elég a szerelemhez .
2011. okt. 28. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Kb fél éve ismerjük egymást, csak most kezdtünk randizni. Akkor is?
2011. okt. 28. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem, így más :)

De az utolsóval nem értek egyet. Én az első századmásodpercben már szerelmes voltam a páromba és ez soha nem múlt el. Szóval akár ennyi is elég a szerelemhez.

2011. okt. 28. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
nem erre számítottam... a kur*vás öltözködés ha stílusos akkor lehet szexi, de ez ízléstelen! hogy lehet azt a két különböző mintát egyszerre felvenni???? te jó ég...
2011. okt. 28. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

bocs az előzőért, lefagyott a net...

a válasz: sok mindentől függ! milyen a fiú? hányadik randi? mióta ismeritek egymást?

ha nagyon-nagyon tetszel neki akkor biztosan örül, viszont ha nem érez semmit akkor lehet visszatartó ereje is a szónak.

2011. okt. 28. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hogyan.

Én már mondtam már többször "szeretlek"-et az első találkozáskor is, természetesen komolytalanul. Pl. berakott egy jó számot a zenegépbe és mondtam neki, hogy "hú, hát én téged szeretlek", vagy ilyenek...

Természetesen az, hogy belenézel valakinek a szemébe és őszintén mondod neki csak úgy simán, hogy "szeretlek", az azért más.

Egyébként nem ismerünk se téged, se a másik illetőt, se azt, hogy mi van köztetek, se azt, hogy hogyan szaladt ki ez a szádon.

2011. okt. 29. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!