Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még csak a randizgatós fázisban kiszalad a számon az, hogy "szeretlek", akkor mindennek vége?
Én csak kevésbé őszinte ill. zavarodott embernek titulálnám aki ilyet mond pár randi után.
Az elején szerintem még senki nem ismeri annyira a másikat, hogy ezt bátran kijelenthesse.
Nem, egyáltalán nem, így más :)
De az utolsóval nem értek egyet. Én az első századmásodpercben már szerelmes voltam a páromba és ez soha nem múlt el. Szóval akár ennyi is elég a szerelemhez.
bocs az előzőért, lefagyott a net...
a válasz: sok mindentől függ! milyen a fiú? hányadik randi? mióta ismeritek egymást?
ha nagyon-nagyon tetszel neki akkor biztosan örül, viszont ha nem érez semmit akkor lehet visszatartó ereje is a szónak.
Attól függ, hogy hogyan.
Én már mondtam már többször "szeretlek"-et az első találkozáskor is, természetesen komolytalanul. Pl. berakott egy jó számot a zenegépbe és mondtam neki, hogy "hú, hát én téged szeretlek", vagy ilyenek...
Természetesen az, hogy belenézel valakinek a szemébe és őszintén mondod neki csak úgy simán, hogy "szeretlek", az azért más.
Egyébként nem ismerünk se téged, se a másik illetőt, se azt, hogy mi van köztetek, se azt, hogy hogyan szaladt ki ez a szádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!