Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan kapcsolatban, hogy mindennek lehordtátok egymást? Mi lett a vége?
Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a fiú a vita hevében nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez. Ilyen volt a családi háttere, náluk ez ment. Nekem meg nagyon rosszul esett, hiszen viták mindig lehetnek, de a tisztelet maradjon meg.
Engem ne hordjon el senki mindenféle büdös k.urvának.
Aztán persze még ő volt megsértődve, hogy még hányszor kérjen bocsánatot?! Szakítottunk.
Nekem volt ilyen, egész sokáig bírtam (kb. az utolsó 6 év!!! telt így). Eleinte fontos volt nekem annyira, hogy mindig én kértem bocsánatot, tök függetlenül attól, hogy melyikünk bántotta a másikat, mert ki akartam békülni. Aztán egy idő után kapcsoltam, hogy b*sszus, hát mi vagyok én, hogy én kérjek elnézést, ha ő hülye volt... Egy alkalommal történt, hogy ezt nem tettem meg, annak a beszélgetésnek lett a szakítás a vége.
Meggyőződésem, hogy a párkapcsolatnak akkor van értelme, ha nem csak szeretitek, hanem tisztelitek is egymást. Akit pedig tisztelek, arra nem anyázok. A helyedben dobbantanék, mielőtt még meg is pofoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!