Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek ha meghalunk...

Szerintetek ha meghalunk mindennek vége lesz? Soha sem fogunk többé létezni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 12:00
 121/141 anonim ***** válasza:

116/ írtad"nem az anyagnak van energiája, hanem az energia alkotja az anyagot. ""

a ez így igaz, a valóságunk bár kézzel fogható, még is az anyag csak illúzió.

Amikor kiléptem a vaskapunak volt színe, formája, de minden atomi részecskéje között számtalan átjáró van, amin úgy haladt át a lelkem, mintha nem is lett volna ott egy szilárd tömörnek látszó vaskapu. s épp ilyen az emberi, állati növényi test is, csak látszatra egységes és tömör, valójában a valóság illúziója amit látunk és átfogunk, átölelünk... szeretünk... nem különös?? Annak idején amikor először jutottak ezek a gondolatok az eszembe, szinte kirázott a hideg is tőle!!

2013. máj. 31. 14:18
 122/141 anonim ***** válasza:

Ezt szintén én írtam a saját piszok természetem alapján.

Emberként" kérni...

Ha a Jóisten azt kérdezné tőlem;

akarsz-e lányom újraélni?

Megvallom, nehéz lenne válaszolni rá,

mert nem érném be csak, egyetlen élettel.

De miképp is kérjek…? Hogy azt kapjam,

mire vágyom…de szerénynek látszódjék…

de bűn se legyen…h..mm..

csak-csak ember vagyok …

ki szót, gondolatot, ha muszáj…

csűrni-csavarni képes…h…mm..

S felelnék; ha Istenséged nekem adná a világot,

És erőt is hozzá, hogy benne rendet tehessek,

akkor esetleg, de különben, nincs értelme,

elég az egyetlen élet nekem.

Add inkább azt, hogy tovább éljek,

mi szép a mában, sokáig élvezhessem.

Lássam miképp érnek férfiúvá unokáim,

láthassam, miként boldog apákká lesznek,

dédunokáim karomba ölelhessem.

-Ily keveset kérsz, ennyivel beéred?

-Tudod jó uram, az életből..

...megbocsáss, de egy is elég.

Nem akarván felróni Néked,

de az embernek adott szabadságot,

sajnos, önmagadhoz mérted.

Testébe oltott vágyaival,

anyagtól függő szellemével,

bizonytalanná tetted, általad,

belőled örökölt Abszolútum érzetével,

Önzővé teremtetted.

Könnyű Neked, bírni a végtelen szabadságot bűntelen,

könnyű neked hinni, hogy szellemed tökély,

ha Szellemi vágyad, nem anyagtól vezérelt,

mit szükségből, táplálni kénytelen az ember.

Ha eredendően Te magad vagy a tisztaságod,

ha Te magad vagy a törvény eredendően .

Lásd, mennyi „Ha”, Jellemez Téged,

miért az embernek már, küzdenie, akarnia kell,

hogy végig járni bírja, a beláthatatlan életet,

csetlőn-botlón megtéve azt, csak azért,

hogy Általad, a halhatatlanságot kiérdemeljék.

Holott ha bűnös, ha vétlen,

Tőled kapott természetével, eleve kiérdemelte.

Szóval, add nekem az egész világot,

hogy emberként javítsam, ami a Te hibád benne.

Kérésem sok talán, hogy színed változott?

Bocsánat merészségemért, h..mm…

de kevesebbel is beérem.

Újraszületni nem vágyom,

csak élhessem azt, mi adott,

hosszan…de ne feledd Isten!

...páromat is hagyd itt!

Esküm köt tudhatod;

„Holtodiglan-holtomiglan együtt”,

S ez szent nekem, megszegni azt,

Istenem, már bűnnek számít,

hát ne akard, hogy vétkezzem.

S hálával köszönjük Néked Istenem,

Már párommal együtt, a hosszabb életet.

Kérdezhet Isten? …minden megtörténhet…hiszem.

Ezért előrelátón, a szót is tervezem..mint ember..c..c..

*

2013. máj. 31. 14:48
 123/141 anonim ***** válasza:

"109/ Csak akkor írj valamit ha biztos vagy benne, máskülönben csak feltételezés és másokat vezetsz félre."

a félrevezetésetek már születésetekkor megkezdődött. egy ép eszű felnőtt ember lelke csak azon múlik, mennyire képes élete során azokat korrigálni!

a halálból én is visszajöttem, és semmiféle halálközeli élményre nem emlékszem, nekem a szénmonoxid ölte az agyamat csaknem 24 órán keresztül. aztán három hétig infúzióztak mire megmozdultam. én innen tudom, amit tudok. az én lelkemből már csak a létfenntartáshoz szükséges, ösztönszerű része maradt. és ha csak egy órával is később kötik be az infúziót, már semmivé foszlott volna az is. nos tehát elölről kellett kezdenem mindent, mint az újszülött csecsemőnek. csak hát én már 27.éves voltam. ebből adódik, hogy a lélek az élet soráni tapasztalat, az érzékszervek által begyűjtött információ halmaza. az agysejtek egymással való kommunikációja, mert ebben őrződnek meg az emlékek.

agyamban még mindig ott vannak azok az elhalt sejtek, mert 23év múltán, még mindig anoxiális agyi károsodás a diagnózis. de én rendbe érzem magam, csak azóta nincsenek álmaim, nem álmodtam egyszer sem. és nem tudok sírni,szárazak a szemeim, műkönnyet használok.

tehát ez az oka, hogy én többet látok a világból, többet,jobban értem működését, mert a lelkem 23éves, de a testem már ötven. az én lelkemet nem ferdítette el semmiféle misztikum, kezdve a gólyával, a mikuláson át a jézuskáig. tudom, hogy az emberi agy fejlődése nincs határok közé szorítva. ha megfelelő fejlettséget, tudást elér, képes tárgyakat mozgatni pusztán a gondolat, képes tömegszuggesszióra, mint jézus, és még átvándorolni,átköltözni másik életformákba is. ami ezen túl van az már mind puszta illúzió nem más.

a lélek mennél több energiát hordoz magában annál fejlettebb, több mindenre képes. az alkimista képes az agyagot megváltoztatni, mert az anyagot mutató erőket, energiát tudja befolyásolni. és ezt mind ésszel teszi. ezeket a fejlettségi fokokat nem lehet tanulni, tudni kell!

ebben semmi hit nincsen, mindez tényekből következik

2013. jún. 1. 22:06
 124/141 anonim ***** válasza:
"szóval ne írj olyasmit amiről fogalmad sincs!"
2013. jún. 1. 22:36
 125/141 anonim ***** válasza:

123/ Szóval ne írj olyasmit amiről hamis ismereteket alkottál épp azért mert agyadnak egy része sérült, mint írtad. A Te lelked viszont nem 23 éves mint feltételezed csupán megnőtt akkorára amekkora a tested de a lélek kor nélküli. Amíg az agy a te korodban már elkezdett öregedni. mert anyagi a valója és benne az energiák is szép fokozatosan gyengülni fognak akár a tested.

A telepátia képessége a tárgyak mozgatása az mind a gondolat energiájának- vagy is a lélek energiának köszönhető nem pedig az agynak.

30.f. További gyógy-praktikák masszással, energiánkkal

28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...

29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.

adj hálát a sorsodnak hogy csak részben sérültek az agysejtjeid, ugyan akkor, a lelked nem sérült, ennek köszönheted hogy élsz és gondolkodni vagy képes.

Keresd meg ezeket a fejezeteket a blogomból és használd annak gyakorlatait, hogy az agysejtjeid erősödjenek és sokáig képes legyél memorizálni épp az elszenvedett régi mérgezés és a korod miatt.

saját blog címet nem írhatok ide, mert az reklámnak minősül.

2013. jún. 2. 00:41
 126/141 anonim ***** válasza:

Azt is írtad hogy--a halálból én is visszajöttem, és semmiféle halálközeli élményre nem emlékszem, nekem a szénmonoxid ölte az agyamat csaknem 24 órán keresztül. "

Te csak megközelítetted a saját halálodat, de nem kerültél klinikai halál állapotába. Csak leblokkolt a szénmonoxid ami elég lassan terjedhetett a térben, hogy megúsztad az agyhalott állapotot. 24óra hossz az azt mutatja-- de nem a halál állapota.

A halál állapota azt jelenti hogy addig nem működik a sziv, és legyengül a test energetikailag aminek következtében a lélek eltávozni képes de ez a távozás legfeljebb 10 percig tarthat, vagy is fizikailag annyi ideig csak amíg a pupilla ki nem tágul-- máskülönben nem tudják visszarántani az orvosok a lelket, mert eltávozott végleg és ha ezek után is beindikálják a szív működését akkor annak az a következménye hogy egy vegetáló koma állapotba hozzál vissza de csak a testműködést.

2013. jún. 2. 00:52
 127/141 anonim ***** válasza:

szóval, mami!

küld el a linket(linkeket) privát üzenetben, mert se erőm se energiám keresgélni

2013. jún. 2. 12:06
 128/141 anonim ***** válasza:

és még valami: az agyamnak nem része sérült, hanem minden negyedik agysejtem döglött. ez nem jelenti hogy hüje volnék, csak bizonyos funkciók meg vannak lassulva!

azokat a válaszokat miket én irtam, ki lehet szűrni a nagybetükön keresztül. olvasd el őket még egyszer légy szives, és azután ítélkezzél felettem! köszönöm

2013. jún. 2. 12:15
 129/141 anonim ***** válasza:
109/..112/...116/...123/ voltak a válaszaim.
2013. jún. 2. 12:27
 130/141 anonim ***** válasza:

128/ ne úgy vedd hogy ítélkeztem, mert nem az volt a szándékom. én csak mint neurológia intenzíven is dolgozó nővér javítottalak ki, hogy mit is éltél meg.

a blog cimet pedig küldöm a levelezőn, abból azt is megláthatod, hogy dacára EÜ végzettségem ellenére, honnan tudom azt, hogy mi a lélek és mit jelent a klinikai halál másképp látva "testből való kilépés" esetén.

2013. jún. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!