Szerintetek ha meghalunk mindennek vége lesz? Soha sem fogunk többé létezni?
123/ Tehát az írásod szerint ma 50 éves vagy-- semmi baj- legfeljebb az, hogy nem találkoztunk előbb.
A gondolataiddal rengeteget javíthatsz az egészségi állapotodon. Függetlenül a korodtól. én elmúltam 70 éves.
Lassan 8 éve lesz, hogy egy nagy idegesség miatt, nagy infarktust kaptam, orvosi beavatkozást akartak végezni, hogy életbe maradjak, aminek a kockázata még nagyobb volt.
De mivel itthon várt, kettő 5-11 éves, még kicsi unokám, így a saját felelősségemre kijöttem a klinikáról.
Azóta, tartom életbe a szívemet saját magam naponta, ha ilyen idő van, vagy hetente ha normális az időjárás. A kardiológusom nem győz csodálkozni. Mert el sem tudja képzeni azt hogy mitől javult! a szívem annak ellenére hogy nagy része elhalt és még a jobb szívfélnek a ingervezetéke is-- ami azt jelenti, hogy egy percen belül csak egyetlen egyszer mozdul a jobb kamrám vagy is ott nincs pulzus.. annyival kevesebb.
Pedig akkor se voltam fiatal és azóta se tudtam megállítani az évek múlását-- viszont élek, és neveltem őket, nem kerültek intézetbe. A kisebbik fiú most már 13 éves, a nagyobbik pedig most érettségizik.
Na ezért ajánlottam a blogom egyes fejezeteit de először az alapokat kell hogy megért, mi is a lélek bennünk, és mi a szerepe az agysejteknek.
123/ azt írtad--"""csak azóta nincsenek álmaim, nem álmodtam egyszer sem.
CSAK TE NEM EMLÉKSZEL RÁ! Ha valakinek nincsenek álmai, akkor olyan komában van amiből soha nem térhet vissza.
Az életnél ha megszűnik az álom, az egyet jelent a halállal
"mami el akarlak venni feleségül."
Szemedet levedd róla, ismeretlen! Mert olyat mondok, hogy na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!